Weinor Plaza VIVA

Terrasoverkapping van oprolbaar textiel

Genieten van de schaduw op uw terras, ook als het seizoen voorbij is de Plaza VIVA verlengd de zomer. De terrasoverkapping Plaza VIVA, valt onder de categorie Zon en Regenwering, Hij bestaat uit solide staanders waarop de liggers rusten. De liggers geleiden het doek van de zon en regenweringwering naar beneden. Hierdoor ontstaat een zonwerend dak dat u gemakkelijk kunt openen en sluiten. De nieuwe gepantendeerde aandrijving door middel van een flexibele riem zorgt dat deze in weer en wind strak staat tevens zorgt deze riem voor stille loop van het systeem.

Genieten het hele jaar door van de van de Plaza VIVA.
De Plaza VIVA van Weinor is beter bestand tegen allerlei weerstypen. Dit komt omdat het doek in de geleiders loopt de zogenaamde flexconstructie of ook wel zip geleiding genoemd zorg voor grote stabielieeit. De hele constructie wordt gedragen door fraai vorm gegeven staanders. Hierdoor is de Plaza Viva nog gevoelig voor hevige wind en regen. Door de hellingsgraad/hoek van het dak van de Plaza VIVA loopt het water van de terrasoverkapping af. U hoeft er daarom niet over in te zitten dat het doek gaat doorhangen en gaat fungeren als waterberging. De Plaza VIVA van Weinor is dan ook geschikt voor uiteenlopende situaties. Van overkapping voor een klein tuinterras, tot een flexibele, vrijstaande overkapping voor een groot gastronomisch terras. De Plaza VIVA met volautomatisch instelbare doekhelling beschermt ook tegen laagstaande zon.

Veldman Zonwering en Regenwering is dé Plaza VIVA-specialist
In een van de 5-sterrenspecialist showrooms kunnen wij, als specialist van Weinor zonwering en overkappingen, de verschillende mogelijkheden aan u laten zien. U ziet hier ook de verschillende accessoires zoals windschermen, terrasverwarmingen en verschillende soorten verlichting. Met de Plaza Home aan uw woning kan het seizoen voor u niet snel genoeg beginnen. Eén voordeel: onder uw overkapping is het eerder voorjaar! De terrasoverkapping Weinor Plaza viva bestaat uit leefbaar textiel met een beproefde techniek.

De Weinor Plaza VIVA heeft daarnaast een constructie met staanders. Dit zorgt voor een bijzonder goede weerstand tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de slimme mechaniek van deze terrasoverkapping voor een permanent strak doek; bliksemsnel reageren de veren in het uitvalprofiel op wind en zorgen zo voor de ideale spanning.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist