Verano terrasoverkappingen

Lugano

Verano introduceert de nieuwe terrasoverkapping Lugano welke het buitenleven een extra dimensie geeft. Deze luxe terrasoverkapping is door Verano geheel in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor kan de overkapping worden voorzien van unieke opties welke geïntegreerd zijn in het frame. Denk hierbij aan screens waarvan de techniek verwerkt is in het aluminium frame en LED-verlichting in de baleinen van het doek. Door deze innovaties zijn storende technische elementen niet langer zichtbaar.Lugano wordt tegen de gevel bevestigd. De standaard uitvoering is uitgerust met een aluminium frame en een overkapping van semi-transparant waterdicht doek. Dit doek is naar wens elektrisch te openen en te sluiten zodat er, naar gelang het weer, genoten kan worden van een heerlijk zonnetje of een beschut onderkomen tijdens een zomerse bui.
Optioneel zijn er ook glazen wanden leverbaar waarmee de voor- en zijkanten van de overkapping gesloten kunnen worden. Hierdoor zit men altijd uit de wind en kan er, eventueel in combinatie met heaters, bijna het hele jaar genoten worden van deze terrasoverkapping.

De terrasoverkapping is koppelbaar waardoor deze uitermate geschikt is voor grotere terrassen.

Maten: max. afmeting van een enkele overkapping: 6 x 7 meter.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist