Terrasoverkappingen van Verano®

Het gevoel van binnen

Een terrasoverkapping creëert een unieke eenheid tussen wonen en buiten leven. Haal de tuin naar binnen en andersom, zelfs op frisse en druilerige dagen. Een verandadak kan het buitenseizoen aanzienlijk voor u vervroegen en verlengen. Zo kunt u langer genieten van ieder seizoen!

Complete tuinkamer
De luxe en het comfort van binnen verplaatsen wij op mooie dagen graag naar het terras buiten. Met een overkapping of een veranda kunt u een knusse tuinkamer creëren en ook op minder mooie dagen genieten. Bovendien vergroot een terrasoverkapping uw woonruimte aanzienlijk.

Verschillende typen
De terrasoverkappingen van Verano® bestaan uit aluminium en glas of polycarbonaat en worden altijd speciaal voor u op maat gemaakt. Zo weet u zeker dat uw overkapping past in uw persoonlijke situatie. Bent u op zoek naar een veranda met een moderne uitstraling? Dan spreekt het strakke uiterlijk van de V910-Garda overkapping en de V920-Riva overkapping u zeker aan. Verano® biedt daarnaast nog het complete basismodel V905-Iseo, de V908-Ledro overkapping met glas en de V918-Purbeck terrasoverkapping in landelijke stijl.

Uitbreidingsmogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen en uitbreidingsopties voor terrasoverkappingen. Denkt u bijvoorbeeld aan een glaswand of windscherm om extra beschutting te creëren. Naast een glaswand of windscherm kunt u uw terrasoverkapping ook uitbreiden met een Ritzscreen®, extra zonwering of sfeervolle verlichting voor een complete tuinkamerbeleving.

Meer informatie
Wilt u goed voorbereid de herfstmaanden in en langer genieten van het leven buiten? Vraag vrijblijvend een gratis brochure aan op www.verano.nl en u ontvangt direct de gegevens van een Verano® partner bij u in de
buurt. Uw Verano® partner kan u tevens informeren over de prijzen van de verschillende Verano® terrasoverkappingen. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Laat u dan inspireren op de Pinterest- en Instagram pagina van Verano®!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist