Terrasoverkapping Piazza

Optimaal genieten vanterras en tuin.

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met de terrasoverkappingen van Aurora® kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen; deze terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.De Piazza® is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat u er vele jaren plezier van zult hebben. Bovendien is de Piazza® zéér onderhoudsvriendelijk. Om het comfort compleet te maken kunt u kiezen voor de Summerlight® verandazonwering die geschikt is voor montage op de Piazza® terrasoverkapping. Via geleiders glijdt het gekozen doek, vanuit een stijlvol gevormde kast, over het dak van de terrasoverkapping. U kunt een keuze maken uit meer dan 100 verschillende doeken, zodat er altijd iets van uw gading bij zit. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten en er een aangename sfeer wordt gecreëerd.

Uitvoering
De Piazza® wordt op maat voor u geproduceerd en naar wens uitgevoerd in wit, crème of antraciet structuurlak (overige kleuren op aanvraag). De afdekking bestaat uit een lichtdoorlatende UV-bestendige polycarbonaat of gelaagd glas. Met een maximale diepte van 3,5 meter en een breedte die geen grens kent, zijn de mogelijkheden legio.

Montage
De Piazza® is makkelijk voor te bereiden op de meeste montagesituaties. Piazza® monteurs plaatsen uw terrasoverkapping in de meeste gevallen binnen een dag! De Piazza® heeft een uniek kliksysteem, waardoor er nauwelijks schroeven zichtbaar zijn en er toch een sterke constructie ontstaat. Zelfs de waterafvoer, via een geïntegreerde goot, is volledig aan het zicht onttrokken.

Als u de vele voordelen die de Piazza® terrasoverkapping biedt nog verder wilt uitbreiden kunt u kiezen uit onderstaande producten, die het gemak en woongenot nog verder vergroten.

Serre zonwering Summerlight®
De verandazonwering is een zeer doeltreffende regulator van zon en warmte en vormt een mooi geheel met het dak van de terrasoverkapping. De keuze van het doek is bepalend voor de mate waarin zon en warmte gereflecteerd en geabsorbeerd worden, terwijl toch een aangename hoeveelheid daglicht wordt doorgelaten.

Plisséhor
De meest effectieve en stijlvolle hordeur van deze tijd! Wanneer de Piazza® eenmaal staat dient deze als verlengstuk van uw woning. U laat derhalve automatisch de deur of schuifpui vaker open staan. Om te vermijden dat hierdoor ongenode gasten (wespen, muggen etc.) het huis binnen komen is het verstandig een Plisséhordeur te plaatsen. Deze is te verkrijgen in dezelfde kleuren als de Piazza®

SolidScreen®
Indien u genietend onder uw Piazza® last heeft van de wind dan biedt de elektrisch bedienbare SolidScreen® de ideale bescherming. Dit windscherm gaat van boven naar beneden en staat dus niet in de weg. Bovendien beschermt de SolidScreen® tegen laagstaande zon. Het speciale doek is zo ontwikkeld, dat u toch makkelijk van binnen naar buiten kijkt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist