SunSquare terrasoverkappingen

grotere terras oppervlakten


 ‘SunSquare®’  is een zon- en regenwering systeem met een unieke uitstraling en

werd ontwikkeld voor grote balkons, daktuinen en terrassen. Het gemotoriseerde systeem wordt afgestemd op iedere situatie die naast de afmeting en ligging van het terras ook afhankelijk is van de zonnestand en de diverse windrichtingen.

 

 

Het systeem wordt bediend via een afstandbediening. Windbelasting wordt gecompenseerd door een veermechanisme. Bij te grote windsnelheden, meer dan 40 km/h, rolt het doek automatisch op de centrale as. De motor is van Somfy®. Naast de standaard windsensor is het systeem onder andere ook te voorzien van een zonnesensor en indirecte halogeenverlichting met afstandbediening en dimmer. Het doek is in vele kleuren en diverse materialen leverbaar en de afmetingen variëren tussen de 10m2 en de 60m2. Ook prints op het doek zijn mogelijk.

 

SunSquare® geeft een nieuwe dimensie aan de term zonwering.

Het is een zeer geavanceerd product met een prachtige eigentijdse en luchtige uitstraling. Het systeem neemt weinig ruimte van een terras in beslag en is de ideale oplossing voor een onverwachte regenbui. Prijzen zijn vanaf € 10.000,-.

Ook zeer geschikt als rokers-overkapping, prima te verwarmen met warmtelampen

Kijk voor meer informatie op: www.sunsquare.biz

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist