Stobag terrasoverkappingen

Individual STOBAG Living Ambiance

De basis van het Individual STOBAG Living Ambiance (I.S.L.A.) systeem wordt gevormd door de zelfdragende aluminium vloerconstructie SB4700. Dit kan op de meest verschillende ondergronden tijdbesparend geïnstalleerd worden. Op de op maat gemaakte I.S.L.A. systeemvloer kunnen diverse STOBAG zon- en weerbeschermingsoplossingen gemonteerd worden. Zo kan, afhankelijk van de eisen en het gewenste comfort, gekozen worden tussen de nieuwe vouwzonwering MELANO, het beproefde glazen daksysteem TERRADO of de dubbele zonneschermen BOXMOBIL en OMBRAMOBIL.
 
 
 
Opties zoals zijdelingse zonwering, beglazing of verlichting kunnen, afhankelijk van de opbouwmodule, vrij gecombineerd worden.

De afzonderlijke systemen kunnen wat kleur betreft individueel op elkaar afgestemd worden. De specifieke antislip coating in diverse houtdecorvarianten geeft de weerbestendige  aluminium vloerplanken een natuurlijk karakter en voorkomt vele jaren lang het  uitbleken van de kleuren.

Individual STOBAG Living Am

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist