Solem Tibelly

Zonwering in stijl

Beschikt u over een pergola, aluminium of een houten dakconstructie? Dan is terrasoverkapping Solem een betaalbare en unieke oplossing voor een sfeervolle zonwering. Deze terrasoverkapping kunt bijna overal toepassen. U monteert heel gemakkelijk een rails aan uw bestaande constructie. Daarin bevestigt u de doekzonwering en dan begint het genieten!

De Terrasoverkapping Solem is een prachtige aanwinst voor uw tuin, zowel het doek van Tibelly als de geleiders zijn gemaakt voor hoogwaardig aluminium en zijn gecoat met een antraciet kleurige structuurcoating.

Heeft u een houten of metalen dakconstructie, dan kunnen wij de Solem voor u op maat laten maken.

De Terrasoverkapping kunt u bijna overal toepassen, u monteert gemakkelijk de rails op de bestaande constructie en daarin legt u het doek met daarin de geleiders. Daarna schuift u gemakkelijk het doek open en dicht met de meegeleverde handbediening. Nu alleen nog maar genieten van de heerlijke zomer.

Tip: Ook last van de wind terwijl u heerlijk buiten wilt zitten, denk dan ook eens aan windscherm Inova of Terrasscherm Vita, deze passen qua kenmerken en kleur uitstekend bij Terrasoverkapping Solem.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist