Harol patio

4 nieuwe overkappingen

Dat ‘outdoor living' in is, bewees de Belgische zonweringproducent Harol al met de overkapping PATiO. Een innovatieve oplossing om van terras, balkon, zwembad of tuin te genieten, ongeacht het weer. De vier nieuwe modellen zijn een knap staaltje van functioneel design: een architecturale blikvanger en tegelijk een efficiënte manier om je te beschermen tegen te veel zon, regen en wind.

Mooi weer of minder weer, met PATiO haal je het maximum uit je terras en tuin. Harol heeft de overkapping zo ontworpen dat hij in elke architectonische omgeving past én dat hij overal even gemakkelijk aan te brengen is: montage aan muur, tussen twee muren, aan plafond, op draagbuis of zelfs vrijstaand. De drie bestaande basisuitvoeringen - PATiO TECNIC, PATiO ALU en PATiO WOOD - zijn nu aangevuld met vier nieuwe modellen in een strakke, eigentijdse stijl.

Deze modellen, in aluminium en inox, zijn verkrijgbaar in een hele reeks kleuren, zowel voor frame als doek. Er zijn drie soorten doeken: de waterdichte en lichtdichte doeken in de kleuren wit en ivoor (PRECONTRAINT PVC 602), de waterdichte en lichtdoorlaatbare doeken in een 20-tal kleuren (PRECONTRAINT PVC 302) en de louter zonwerende SOLTIS-doeken (SOLTIS 86/92).

De vier nieuwe PATiO's op een rij:

PATiO STIL & PATiO INFINITY
PATiO STIL is ontworpen om volledig open te laten. Deze overkapping heeft een doorlopende voetstijl, een doorlopende draagbalk en een geïntegreerde goot voor de regenafvoer. De voorste voetpalen kunnen gewoon recht gezet worden of onder een hoek geplaatst worden voor een specifiek designaccent. PATiO STIL leent zich bij uitstek voor een strakke architectuur. PATiO INFINITY heeft dezelfde voetpalen en eenzelfde geleider- en gootprofiel als PATiO STIL, met dat verschil dat het gootprofiel op de voetpaal is gepositioneerd. Zo kun je de zijkanten mooi afsluiten met een wind- en regenafscherming. Uitval: maximaal 7 meter.

PATiO EVO & PATiO ONE
PATiO ONE telt één groot geleiderprofiel waarin alle andere profielen zijn weggewerkt. Goed voor een massieve, strakke overkapping tussen twee muren. PATiO EVO vertrekt vanuit hetzelfde profiel maar combineert met robuuste voetpalen en geïntegreerde goot. Uitval: maximaal 8 meter.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist