DEPONTI TREBBIANO

Geniet en beleef de ruimte

Fabrikant Deponti heeft een mooie en unieke houten terrasoverkapping in haar assortiment; De Trebbiano. De Trebbiano is een luxe overkapping met een krachtige mix van functionaliteit, design en comfort.

De Trebbiano is een gelamineerde hardhouten overkapping. Het hout geeft deze overkapping een mooie en natuurlijke uitstraling. De Trebbiano is beschikbaar in iedere ral kleur en wordt standaard geleverd met een glazen dak. Met de robuuste afmetingen van het gelamineerde hardhout zijn grote overspanningen mogelijk.

Horizontaal dak
Het dak van de Trebbiano is volledig horizontaal. De horizontaal geplaatste liggers zonder afschot, die op één lijn liggen met het muur- en gootprofiel, geven deze terrasoverkapping een unieke luxe uitstraling. Om de waterafvoer te regelen heeft het glas op het dak van de Trebbiano een van buiten onzichtbaar‘ niveauverschil. Daardoor stroomt het water direct richting de standaard geïntegreerde waterafvoer.

Duurzaam en kwaliteit
Deponti past voor de productie uitsluitend geselecteerde houtsoorten toe voorzien van een duurzaam legaliteitskeurmerk. De garantie voor verantwoord en duurzaam natuurbeheer. Voor de productie van de Trebbiano streeft Deponti naar de allerhoogste kwaliteit. Daarom vindt de eerste kwaliteitscontrole al plaats waar de bomen groeien. Gespecialiseerde inkopers selecteren de stammen met de juiste maten en kleur. Daarna volgt een duurzaam en intensief productieproces, puur gericht op kwaliteit en exclusiviteit.

Uniek overkapping, aangepast aan uw persoonlijke situatie
De Trebbiano terrasoverkappingen worden volledig op maat gemaakt in Nederland. Deze overkapping is dan ook geschikt als vrijstaande overkapping maar ook als aanbouw aan het huis en leverbaar in de door u gewenste kleur.

Om zeker te weten dat uw (woon-) wensen optimaal vervuld worden, heeft Deponti voor de Trebbiano een landelijk netwerk van specialisten geselecteerd. Deze specialisten kennen de mogelijkheden, denken graag met u mee en staan klaar om uw dromen op het gebied van buitenleven waar te maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Terrasoverkapping?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist