Brustor terrasoverkappingen

B-400 pergola

De B-400 pergola creëert een comfortabele buitenruimte waar het vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot laat in het najaar heerlijk vertoeven is.

Het TOPscreen dak in waterdicht en zonwerend PVC kan zijdelings gedeeltelijk of volledig geopend worden om optimaal van de zonnestralen te genieten of gefaseerd gesloten om net de gewenste schaduw te krijgen. Beide dakhelften kunnen apart worden bediend waardoor de gewenste schaduw perfect gestuurd kan worden.

De B-400 sluit naadloos aan bij elke bouwstijl. Modern of klassiek, deze vrijstaande of aan het terras aangebouwde constructie geeft elke woning een extra dimensie. De vele opties vervolledigen het geheel naar eigen wens.

Afmetingen
Met afmetingen van 3,5m breed en 5m lang is de B-400 voor particulieren en de horeca een interessante terrasoverkapping.

Kleuren
De B-400 is standaard verkrijgbaar in een wit of antraciet grijs. Meer dan 200 andere RAL kleuren zijn als optie leverbaar.

De Outdoor Living constructies genieten een garantietermijn van 5 jaar. Belangrijk om weten daarbij is dat de lamellen waterwerend zijn, maar geen volledige waterdichtheid garanderen. De constructie en de lamellen weerstaan een windkracht tot 160 km/u en werden getest door het CSTB.

Dimbare RGB LED-stroken in het frame van je Outdoor Living pergola bieden je een optimale keuzevrijheid. Op volle kracht om je te verdiepen in de krant of een gezelschapspel. Of gedimd voor een gezellige avond met vrienden. Ook de kleur kan je regelen. Van groen over blauw tot roze. Catchy, trendy of cosy.

Glaswanden
Schuifwanden in gehard glas bieden een perfecte bescherming tegen wind en regen, zonder dat het zicht vanuit de pergola wordt belemmerd. Om ook de zon of indiscrete blikken buiten te houden, kunnen deze glaswanden gemonteerd worden in combinatie met ingebouwde ZIP screens.

Deurprofielen
Met deurprofielen zet je de toegang tot de Outdoor Living terrasoverkapping in de verf. Ze zijn volledig open of uitgerust met ingebouwd ZIP screens. Al dan niet met transparante doorkijkvensters in PVC.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist