Bear County

Terras overkappingen

Als het weer wisselvalliger wordt realiseren we ons dat we afscheid gaan nemen van de zomer. Bear County biedt volop mogelijkheden om dit afscheid uit te stellen en soepel over te laten lopen in een knus buitenleven. Weliswaar in warmere kleding, maar buiten dineren met vrienden of van een goed boek genieten onder het genot van een glaasje wijn in de najaarszon blijft heerlijk. Regen en wind worden geweerd met een terrasoverkapping en kou met de beste terrasverwarmer. Beide top oplossingen van top kwaliteit van Bear County voor een buitengewoon luxe buitenleven.

Natuurlijk zijn de Bear County buitenproducten kwalitatieve hoogstandjes en een lust voor het oog. Maar Bear County biedt meer. In de eerste plaats krijgt de tuin een bijzondere uitstraling door het gebruik van hout uit speciaal hiervoor gekweekte bossen. In de tweede plaats creëert Bear County rust in de tuin, in zomer èn winter, waardoor je heerlijk kunt ontspannen op je eigen plek.

De aanduiding "Terrasoverkapping" geeft aan dat het om een overkapping voor een terras gaat. Toch doet deze naam eigenlijk de vele mogelijke doeleinden van Bear County's overkapping tekort. Dankzij de verrassende lichtinval en de prachtige licht houten afwerking is deze overkapping als verlenging van de woonkamer een aanwinst. Maar ook als veranda of carport is deze overkapping subliem. De verschillende breedtes waarin de overkapping leverbaar is, zorgen ervoor dat de overkapping voor veel doeleinden geschikt is. Voor een beschut terras is het mogelijk voor een bijpassend verandahek te kiezen. Laat het weer maar grillig zijn, Bear County zorgt voor een comfortabele beschutting.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist