Bear County

terrasoverkappingen


Onze winters worden milder, onze zomers warmer. Een gegeven waar Bear County handig op inspeelt met haar licht doorlatende terrasoverkapping. In een ommezien wordt een solide, permanente verlenging van de woonkamer gecreëerd tot een prachtige lichte veranda. Een houten constructie en toch niet pompeus. Een prachtige beschutting tegen wind en/of regen zonder in te boeten op de grootte van de tuin. Bear County biedt de mogelijkheid om vaker van de tuin te genieten, dankzij deze nieuwe beschutting.

 

 

en beschut terras onder de overkapping voor een gegarandeerde sfeerverhoging. 

 

Het ruimtelijke effect van de Bear County terrasoverkapping wordt gecreëerd door de polycarbonaat plaat van 16mm, een onderhoudsvriendelijke plaat die zonlicht met open armen ontvangt. De platen zijn er in twee uitvoeringen: mat wit (opaal) of transparant. Een opaal witte plaat is zonlicht werend, maar toch licht doorlatend. Een transparante plaat vormt geen belemmering voor zonlicht. De terrasoverkapping is in hoogte verstelbaar en kan naar believen worden voorzien van een bijpassende aluminium regengoot, inclusief bladvanger en een kunststof afvoerpijp. De plaat wordt gedragen door een houten constructie van Siberisch Lariks. De mooie lichte kleur van het hout versterkt het ruimtelijke effect. Een wit gepoedercoat aluminium dakprofiel zorgt voor een solide bevestiging.

 

Bear County koos als houtsoort Siberische lariks uit Rusland. Hier is het koud, waardoor de lariks langzamer groeit en daardoor sterker en duurzamer wordt. De kleur van lariks is iets donkerder dan grenen. Qua eigenschappen is het aanmerkelijk harder en zwaarder. Hierdoor is deze lariks een prima milieuvriendelijke vervanger voor tropische houtsoorten.


Kijk voor meer informatie op: www.bearcounty.eu

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist