Would you tafels

Pluk


Wouldyou is een nieuw meubel ontwerp- en produktiebedrijf te Breda, van Anna Thalia Benus  en Paul Gerrits. Onder de naam Extenso hebben zij meer dan 15 jaar samengewerkt in opdrachten voor kunst in de openbare ruimte. In 2007 kwam Wouldyou met de eerste collectie exclusieve salon- en bijzettafels op de markt waarbij ambacht en design volwaardig samen gingen. Het eigenzinnige, verfijnde gebruik van fineer en hout, en de markante heldere vormen vallen op in de ontwerpen.

In november 2007 ontving Wouldyou voor het , bijzettafeltje ‘ Pluk ’, een ‘Balthazar’ voor het meest trendy design op SQUARE, een onderdeel van de meubelbeurs te Brussel. Alle ontwerpen worden door hun zelf uitgevoerd. Ze zijn momenteel druk bezig het aantal winkels uit te breiden dat hun tafels wil verkopen. Met de deelname aan de woonbeurs Amsterdam hopen zij hun naam, maar vooral hun werk bekender te maken  in Nederland


Kijk voor meer informatie op: www.wouldyou.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist