Spectrum tafels

phill

Tafel Phill is in 2010 ontworpen door Studio Parade in opdracht van de Design Academy in Eindhoven. Het ontwerp sprak Spectrum zo aan dat besloten is de tafel in enkele vaste maten en uitvoeringen in de collectie op te nemen

Wat deze tafel bijzonder maakt zijn de open vakken aan weerszijden in het blad. De breedte maten van de vakken variëren, waardoor er naast boeken en magazines, ook een laptop, kaarsen en/of andere tafel accessoires kunnen worden opgeborgen.

Phill is demontabel en eenvoudig in hoogte instelbaar. Dit middels een RVS pen die op diverse hoogte posities in de poten gestoken kan worden.

Het tafelblad wordt afgewerkt met een eiken fineer of een HPL toplaag.
De stalen jukken van de tafelpoten zijn gelakt en het ronde houten gedeelte van de poot is van massief eiken. De tafel is altijd mat gelakt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist