Salontafel van Designonstock.com

Lunar


Designmerk Designonstock.com introduceert op de Woonbeurs een opvallende aanvulling op haar bestaande collectie: salontafel Lunar, ontworpen door Roderick Vos. Lunar is de eerste salontafel in de Designonstock.com collectie. Onderscheidend aan het uiterlijk van deze salontafel is het subtiele samenspel van het aluminium van de poten met het houten blad, waardoor beide materialen elkaar versterken in hun uitstraling. Door de vormgeving van de poten lijkt het bovendien alsof het houten blad zweeft.

Roderick Vos over Lunar : “Bij veel salontafels ervaar ik dat de bladvorm en poot twee apart ontworpen vormen zijn. De vormgeving van het bovenblad en het ontwerp van het bijbehorende pootje hebben niet per definitie een samenhang met elkaar. Wat ik bij de Lunar voor ogen had was het ‘samensmelten’ van de bladvorm en het onderstel tot één vormconcept, Lunar moest in mijn ogen een vloeiend lijnenspel worden!
 


Lunar is uit twee pure materialen samengesteld: aluminium en hout. Het gietwerk van de satellietachtige poten loopt prachtig over in het houten blad doordat een metalen band zich als het ware om de vier hoeken heen wikkelt. Deze band geeft stabiliteit en is tegelijkertijd het decoratieve element dat de salontafel haar schoonheid geeft. De rank vormgegeven poten geven het blad een bijna ‘zwevend’ uiterlijk. Lunar is, mijns inziens, een ‘geabstraheerde salontafel’ en toch heel decoratief.”

Lunar kan worden uitgevoerd in drie houtsoorten: eiken, amerikaans noten en sucupira en is verkrijgbaar in drie bladmaten: 80 x 120 cm, 100 x 100 cm en 70 x 160 cm. De Lunar is te combineren met alle modellen zitmeubilair in de Designonstock.com collectie.

Kijk voor meer informatie op: www.designonstock.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist