Ronald Schmitt tafels

Innovatie, functie en zakelijke esthetiek

 

Innovatie, functie en zakelijke esthetiek van glas vormden zo in de loop van de jaren de ongeëvenaarde kern van het merk Ronald Schmitt. Kunstige techniek en doordachte kwaliteit van de producten maken enthousiast en zijn veelgevraagd. De fijne neus voor iets buitengewoons en de fascinatie voor ambachtelijk werk vormen een vitaal centrum voor de toekomst. Klanten rondom de globe honoreren dit. Het programma van het merk varieert nu van salon-, bijzet- en eettafels, stoelen en barkrukken tot en met vitrines, lampen en mediameubels.

 

K 520

Design: Matthias Fischer

Frisse vormen: met de salontafel K 520 van Ronald Schmitt ontstaan originele creaties.

 

 

Hetzij gebogen of in elkaar gestoken, de tafel volgt de persoonlijke voorkeuren en behoeften van zijn gebruikers.

 

K 830

Design: Friedrich Wilhelm Möller

Glanzend frame: buitengewone accenten in de ruimte, daar zorgt de salontafel K 830 van Ronald Schmitt voor. Deze klassieker, ontworpen door Friedrich Wilhelm Möller, biedt een ideaal podium voor waardevolle voorwerpen. Het tafelblad is van glas, het frame verkrijgbaar in glanzend of mat verchroomd vlak staal, naar keuze.

K 180

Design: Friedrich Wilhelm Möller

Klassieker met rondingen: als ideale bühne voor de enscenering in het interieur presenteert de salontafel K 180 van Ronald Schmitt zich. Spelenderwijs laten zich drie ronde glasplaten als draaitafels zo licht in de ruimte draaien. 

Op die manier kan de plaats om iets neer te zetten naar wens vergroot worden. De tafelklassieker is 1985 ontworpen door Friedrich Wilhelm Möller, die ook de zitmeubelklassieker Conseta heeft ontwikkeld. Het model is in twee verschillende maten verkrijgbaar.

   

Kijk voor meer informatie op: www.ronald-schmitt.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist