Rolf Benz tafels

Klavertje vier

freistil ROLF BENZ laat op speelse wijze zien dat salontafels niet doodsaai hoeven te zijn. Ze kunnen juist de fantastische sfeer van een groen klaverveld of een vakantie in de bergen tot leven wekken.

Freistil 195 is niet alleen een mascotte, maar ook een tafelprogramma: “ Klavertje vier” kan in drie maten, drie hoogte en drie pootuitvoeringen worden geleverd. Naar keuze biedt hij steun aan theekopjes of andere noodzakelijke zaken in de kleuren grijsolijf, warmgrijs, lichtgrijs of avocadogroen.

Freistil 196, door de freistil-ontwikkelaars ook wel liefkozend ‘melkkrukje’ genoemd, is verkrijgbaar in vijf verschillende ronde of niervormige tafelbladvarianten. Bijzonder kenmerk: de grafietgrijze punten op de sparrenhouten tafelbladen laten zien waar de fraaie poten beginnen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist