Rolf Benz salontafel

Model 8420


Rolf Benz heeft alle kenmerken van een goede salontafel geïntegreerd in het nieuwe model 8420. Deze tafel heeft zowel een functionele als een esthetische waarde. Hij biedt op een adequate manier plaats aan de meest uiteenlopende zaken die nodig zijn als je plaats neemt op de bank.Rolf Benz heeft alle kenmerken van een goede salontafel geïntegreerd in het nieuwe model 8420. Deze tafel heeft zowel een functionele als een esthetische waarde. Hij biedt op een adequate manier plaats aan de meest uiteenlopende zaken die nodig zijn als je plaats neemt op de bank. 

 De vormgeving van deze tafel is zeer terughoudend maar heeft tegelijkertijd een moderne uitstraling. Hij past perfect bij vele bankprogramma’s van Rolf Benz, vooral met EGO vormt hij een bijzonder goede match. 

De salontafel Rolf Benz 8420 voldoet aan de basiselementen maar is daarnaast voorzien van een extra functie. De tafel bevat een parallelle verschuiffunctie. Dat wil zeggen dat het bovendeel van de tafel van links naar rechts en van voor naar achter kan worden verschoven. 

De functionaliteit komt ook tot uiting in het materiaal, gemakkelijk in onderhoud en gebruik. Het tafelblad is van noten of gebeitst eikenfineer. Het onderstel vormt met het 12 mm dikke rookglas een spannend contrast. De tafel kan zowel op een zachte als een harde vloerbedekking worden geplaatst. 

Kijk voor meer informatie op: www.rolf-benz.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist