Rolf benz eettafels

Dining


Sinds meer dan enkele decennia wordt het wonen steeds opener, wonen, eten en koken smelten steeds meer samen. De eettafel heeft haar triomftocht richting de woonkamer voortgezet en is de ontmoetingsplek voor moderne families geworden. Men zit er, vaak samen met vrienden en gasten, kookt en eet er samen.Rolf Benz heeft deze trend als een van de eerste ontdekt en daar met de Collection Dining op ingespeeld. Sinds meer dan tien jaar maakt Rolf Benz stoelen en eettafels voor stijlvolle plekken in huis. In het kader van dit jubileum reden genoeg om op de internationale meubelbeurs Keulen de nieuwe eettafel Rolf Benz 8831, met edel massief houten blad en een nieuwe gepatenteerde uittrekfunctie en de geliefde stoelen Rolf Benz 620, met exclusieve bekleding, voor een bijzondere aantrekkelijke verkoopprijs aan te bieden. 


Het ‘freischwinger’ model uit het stoelconceptprogramma Rolf Benz 620 is uitgevoerd met een stalen rechthoekige buis in glanzend of mat verchroomd. Met de doorlopende, comfortabele bekleedde zitting beschikt hij over het spreekwoordelijke zitcomfort van een “freischwinger”. Nieuw zijn de bekledingsvarianten in het moderne, tweekleurige Formstrick in vier verschillende kleurcombinaties. Deze uiterst reinigingsvriendelijke bekledingsstof omsluit het binnenwerk naadloos en onderstreept de rechtlijnige vorm van de stoel. Voor wie van klassiek houdt, is een speciale lederen bekleding in vier kleuren verkrijgbaar.  

De nieuwe eettafel Rolf Benz 8831 is de ideale aanvulling op de tijdloos klassieke stoelen. De representatieve tafelbladen uit massief hout vormen een spannend contrast met de moderne aluminium wangen, waarop de tafel rust. Het grote voordeel van een ‘wangentafel’ is dat er geen storende tafelpoten op de tafelhoeken zitten waardoor een optimale beenvrijheid ontstaat. De in twee lengten (190 en 220 cm) verkrijgbare bladen zijn er in geolied eiken natuur, Amerikaanse noten en iep met een zijdeglad oppervlak, dat heel prettig aanvoelt. Daarbij gaat het om echt massief hout in de natuurlijke groeivorm uit een boom over de totale bladdikte. Alternatief voor deze geoliede uitvoeringen zijn tafelbladen in gebeitst eiken.  

Bijzonder interessant is de nieuwe, gepatenteerde uittrekfunctie van de tafel: de tafel wordt door het verschuiven van een wang en het uitvouwen van een inlegblad aan één zijde met 100 cm verlengt. Door de gepatenteerde “meegroeiende” wang biedt de tafel in iedere positie steeds dezelfde, optimale beenvrijheid. Dat maakt hem ook tot een ideale partner voor de moderne geïnterpreteerde zit- en hoekbanken uit het stoelconceptprogramma Rolf Benz 620.  

Kijk voor meer informatie op: www.rolf-benz.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist