Reinier de Jong Design tafels

REK

REK, de uitschuifbare salontafel van Reinier de Jong Design, is in productie en verkrijgbaar in twee nieuwe uitvoeringen: volledig eiken en volledig wit. De originele uitvoering in wit met houten randen is uiteraard ook nog steeds verkrijgbaar. 

Een van de twee nieuwe versies is een vrijwel volledig witte REK met zwarte belijning. In plaats van hout is massief HPL op de randen aangebracht. De donkere kern van het HPL vormt een subtiel lijnenspel met het sculpturale karakter van de tafel. De andere nieuwe versie is volledig van eikenhout, recent op speciaal verzoek van een klant gemaakt. Onze vakmensen hebben de witte afwerking vervangen door eikenfineer over de hele tafel.

Om duidelijk te maken hoe de REK salontafel werkt hebben we een video gemaakt. Elke REK salontafel kun je op verschillende manieren uitschuiven: rechtdoor of ‘om het hoekje’. Net wat mooi staat of handig is. Geen zorgen dat je te ver doorschuift, een ingebouwde stop houdt het blad tegen. Een afschuining aan de uiteinden van de randen geeft grip bij het uitschuiven. Een klein voorbeeld van iets toevoegen door iets weg te halen, het is een terugkerend thema in de ontwerpen van Reinier de Jong.

De afmetingen variëren: van 60 bij 80 cm tot maximaal 60 bij circa 160 cm of 80 bij 120 cm. REK koffietafel is familie van REK boekenkast: de kast die meegroeit met je boekencollectie. De REK salontafel is in productie en voor 1500 euro te bestellen bij Reinier de Jong en binnenkort ook in geselecteerde winkels.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist