One to sit

Stoere tafel


One to Sit introduceert in haar collectie Original een unieke tafel welke compleet uit één deel is vervaardigd van composiet. Het blad en de poten van de tafel vormen een organisch geheel met een moderne stoere look die perfect past bij de andere items uit de collectie Original van One to Sit.

De tafel is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Zowel als eettafel voor in een woonkamer maar ook als kantoor- of directiemeubel komt hij uitstekend tot zijn recht. In het laatste geval kunnen er voorzieningen worden gemaakt voor het aansluiten onder andere van audio/internet, kabelgoten.

De toplaag is hard en door de structuur niet gevoelig voor krassen, verder is het materiaal weersbestendig en het gesloten oppervlak zorgt voor een eenvoudige reiniging. Een andere praktische eigenschap van de tafel is het (lichte)gewicht. Indien nodig is de tafel zeer eenvoudig te verplaatsen.

One to Sit levert verschillende bijpassende bankjes, in dezelfde herkenbare vormgeving en met dezelfde kwalitatieve eigenschappen. Bij de bankjes is een kussen leverbaar, dat met klittenband bevestigd kan worden, een dikte heeft van 6 cm en vervaardigd is van Sunbrella stoffen, die uitermate geschikt zijn voor buitengebruik.

Afmetingen tafel: 4 lengtematen: 230, 300, 400 en 500 cm x 110 cm (b) x 76 cm (h).

De producten uit de collectie Original zijn verkrijgbaar in alle gewenste RAL kleuren. Het onderhoud is minimaal, normaal schoonmaken en tweemaal per jaar behandelen met een autowas, waardoor het vuil geen kans krijgt om te hechten.


Kijk voor meer informatie op: www.onetosit.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist