Lande tafels

Buggy

Niet vier poten maar twee beugels, gevormd uit een vierkante buis met een voet van gegoten aluminium, vormen de basis van het Buggy-concept. Deze beugels en een dun en elegant afgewerkt tafelblad geven dit tafelprogramma een heel open en lichte uitstraling en vele mogelijkheden. De Buggy is een frisse, moderne verschijning in kantoor, woning, (bedrijfs)restaurant, vergaderruimte en bibliotheek.

Met het uitgebreide optiepakket rust u de Buggy toe voor een meer specifieke toepassing. Voor een semi-permanente opstelling is er een koppelmechanisme. In een permanente opstelling worden twee poten vervangen door een enkele koppelpoot. Het teruggeplaatste frontpaneel, Buggy Bumper, verbergt kabels maar behoudt de luchtigheid van het ontwerp.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist