Designonstock.com salontafels

Wonderful Wave


Laat je niet voor de gek houden door het ogenschijnlijk eenvoudige uiterlijk van de Wave salontafel, een ontwerp van Roderick Vos voor Designonstock.com. Als je goed naar het ontwerp kijkt, zie je de mooie details. De bovenzijde van het blad is verrassend door het verdiepte deel in het bovenblad en het gerookte eiken heeft een doorleefde uitstraling, vooral mooi in combinatie met de aluminium gepolijste poten.

Roderick Vos over Wave: 'Als tegenhanger van de organische bladvormen uit de Lunar salontafel serie wilde ik binnen de collectie een strakkere, meer geometrische salontafel introduceren. De ‘Wave’ is zo op het eerste gezicht een ogenschijnlijk eenvoudige salontafel, maar als je beter naar het ontwerp kijkt, vallende de mooie detailleringen op.

De bovenzijde van het blad is verrassend door haar ‘lijstvorm’ aan de 4 zijden en door het verdiepte deel in het bovenblad. Praktisch, maar ook in esthetische zin een leuke vondst.

Doordat de eiken houten bladen speciaal behandeld worden krijgt het hout een prachtig doorleefd donker ‘patin’ en komen de nuances en nerven van het hout veel krachtiger tot uiting. Wave past werkelijk probleemloos aan elke bank door haar krachtige eenvoud!'

Wave is uitgevoerd met een blad in gerookt eiken en gepolijst aluminium poten en is verkrijgbaar in drie bladmaten: 84 x 84 cm, 104 x 104 cm en 140 x 84 cm. De hoogte van Wave is 31 cm. Wave is te combineren met alle modellen zitmeubilair in de Designonstock.com collectie.


Kijk voor meer informatie op: www.designonstock.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist