Designonstock.com bijzettafels

Lazy Suzy

Lazy Suzy, ontworpen door Roderick Vos voor Designonstock.com, is een afgeleide van dienblad Slide en is net zo handig in het gebruik; door de handvatten pak je ‘m makkelijk op en neem je ‘m overal mee naartoe, net als een dienblad. Het bovenblad is uit één plaat aluminium gesneden en is door de afwerking met poedercoating makkelijk af te nemen. Nog zo'n handig hulpje naast de bank.

 

Roderick Vos over Lazy Suzy: "De Lazy Suzy is een aanvulling op de bestaande bijzettafels voor Designonstock.com. Lazy Suzy is een aluminium ‘bijzettafel' voor naast de bank, maar met haar uiterlijk van een dienblad ook een perfect product om drankjes en hapjes op te zetten. De ranke pootjes geven het tafeltje een leuk ‘cartoonachtig' en eigenzinnig beeld, maar gelijktijdig blijft het een praktisch, functioneel ontwerp. Iets dat wij bij Designonstock.com zeer belangrijk vinden: Keep it simple!"

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist