Designonstock.com bijzettafel

Qubic

Roderick Vos heeft voor Designonstock.com een handzame bijzettafel ontworpen die afgeleid is van de reeds bestaande salontafel Wave. De massief houten Qubic bestaat uit twee tafeltjes die in elkaar geschoven kunnen worden. Handig dus, omdat ze ingeschoven weinig ruimte in de kamer innemen en uitgeschoven kunnen worden als je meer tafelblad nodig hebt. Qubic is verkrijgbaar in gerookt eiken

Roderick Vos over Qubic: "Als aanvulling op de geometrische bladvormen uit de Wave salontafel serie wilde ik binnen de collectie een handzame kleine bijzettafel toevoegen. De Qubic is zo op het eerste gezicht een archetype van 'de bijzettafel', maar als je beter naar het ontwerp kijkt, vallen de de mooie detailleringen op. De kubusachtige vorm heeft een mooie verzwaarde belijning aan alle weerszijden; deze 6 zijdige ‘lijstvorm' en het verdiepte, uitgefreesde deel in het bovenblad, geven het tafeltje een subtiele vorm. Geen overdadig design, maar gewoon mooi door z'n eenvoud.

Doordat de eikenhouten bladen speciaal behandeld worden krijgt het hout een prachtig doorleefd donker ‘patin' en komen de nuances en nerven van het hout veel krachtiger tot uiting. Qubic past werkelijk probleemloos bij elke bank door haar krachtige eenvoud!"

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist