De vorm van een tafel

Welke variant kies jij?

In ieder interieur of kantoor speelt de tafel een centrale rol. Het is de plaats waar we ons rondom verzamelen om te eten, vergaderen, praten of een spelletje te doen. De vorm en de grootte van de tafel is bepalend voor de sfeer. Een rechthoekige tafel zorgt voor afstand, terwijl een ronde tafel juist bijdraagt aan een gevoel van saamhorigheid.

Ovale tafels
De tijd dat tafels slechts rechthoekig of vierklant waren, ligt al ver achter ons . Steeds vaker zien we ovalen tafels. Door het ontbreken van afgestompte hoeken is een ovalen tafel een stuk minder strak en formeel dan een rechthoekige. Ovalen en ronde tafels staan voor gezelligheid. Niemand zit exact naast elkaar, waardoor het een stuk gemakkelijker is om iedereen aan te kijken. Eten, een spelletje doen, borrelen of een goed gesprek voeren, wordt automatisch nog gezelliger op een ovele eettafel.

Rechthoekige tafels
Rechthoekige tafels zijn nog steeds populair omdat ze prima tot hun recht komen in een grote kamer. De rechthoekige tafel komt het beste tot zijn recht wanneer er minimaal zes personen aan plaats nemen. Heb je weinig ruimte, maar vind je rechthoekig het mooist en wil je de tafel groter kunnen maken? In dat geval is een uitschuifbare tafel de oplossing.

Boomstamtafels
Niets is zo grillig als de natuur. Iedere boomstam heeft een eigen leven gekend en daardoor een uniek uiterlijk.  Het verhaal van de boom zie je terug in de stam. Kleine noestjes geven een boomstamtafel een authentiek en natuurlijk effect. De noestjes worden wel opgevuld met hars, waardoor er geen oneffenheden ontstaan. Het natuurlijke uiterlijk blijft echter onveranderd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist