Boomstamtafels

Iedere tafel een eigen verhaal

De warme uitstraling van hout heeft anno 2015 een enorme comeback gemaakt in het interieur. Dit komt niet in de laatste plaatst dankzij de puurheid van het materiaal. Geen enkele plank is het zelfde en ieder stuk hout heeft zijn eigen geschiedenis en zijn eigen verhaal.Een van de huidige trends is het op maat vervaardigen van boomstam bladen. Deze kunnen toegepast worden op wandtafels, bureaus, salontafels, eetkamertafels en vergadertafels. Hout is een duurzaam en degelijk product dat naar eigen inzicht gestyled kan worden. het geeft elke ruimte een natuurlijk en levendig gevoel.

Door het robuuste uiterlijk van hout te combineren met de stoere eigenschappen van RVS, krijg je een uniek combinatie. Dankzij de keuze uit diverse houtsoorten en optie om een X-poot, U-Poot of Spin-poot onderstel te gebruiken, is in principe iedere combinatie mogelijk.

Met een boomstamtafel haal je een uniek object in huis waar je jarenlang plezier aan kunt beleven. Alle op WonenWonen.nl vermelde meubelmakers zijn erkend als 5 Sterrenspecialist en kunnen je alles vertellen over de vele mogelijkheden, die hout met zich mee brengt.

Met dank aan TrueWood uit Dongen voor de foto’s.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist