Bereikbaar design

10% korting op een hippe tafel in maart

U kent ze wel, die mooie robuuste tafels uit woonmagazines, woonprogramma’s en op de woonboulevards. High end tafels van robuust Eiken hout met massief stalen poten. Onbereikbaar denkt u ? Niet als u bij de bron inkoopt. Een prachtige design eettafel van robuust eiken koopt u al vanaf € 749,-.

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Bij ons niet! Bij hippetafels.nl kunt u uw  eigen design tafel samenstellen voor de prijs van een fineertafel!  Kleur, design, vorm, lengte en dikte, bij hippetafels.nl stelt u  eenvoudig uw  droomtafel samen en weet u meteen wat het kost.

Tafels van hippetafels.nl komen niet uit Chinese massaproductie. Elke tafel wordt met zorg gemaakt door een vakman en zijn gereedschap. Iedereen die zichzelf er weleens aan gewaagd heeft weet dat houtbewerking een vak apart is. Mensen die dit vak verstaan werken aan uw tafel, wel zo fijn.

Tevens staan de tafels van hippetafels.nl bekend om hun ‘slimme’ afwerking. Een tafel moet kunnen leven. Er moet koffie of wijn op geknoeid kunnen worden zonder dat dit eeuwig zichtbaar blijft. Wanneer u ervoor kiest om uw tafel met een monocoat te laten behandelen weet u zeker dat deze tegen een stootje kan!

Bij Hippetafels.nl ontvangt u gegarandeerd de scherpste prijs en uw tafel wordt gratis thuis bezorgd. Waar wacht u nog op? Stel uw eigen hippe tafel samen op www.hippetafels.nl.

En om het nog leuker te maken ontvangt u als bezoeker van www.wonenwonen.nl  in de maand maart 10% extra korting op een tafel!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist