Artifort salontafel

Presso


Het lijkt of de Presso na één aanraking voortdurend in beweging zal blijven, het tegendeel is echter waar. De robuuste conus biedt een prima ondersteuning voor het fragiel ogende tafelblad. De bijzondere poot kan gelakt én gestoffeerd worden waardoor grote contrasten én een subtiel spel van glans en mat mogelijk zijn.

Constructie

De Presso is verkrijgbaar als salontafel, 35 cm hoog met een blad van 18 mm dik, en als (eet)tafel 74 cm hoog met een blad van 25 mm dik. De Presso wordt altijd met verzwaring in de kolom geleverd.

Designer

Patrick Norguet (1969) brak eind jaren negentig internationaal door als ontwerper. In 2004 vroeg Renault hem om de showroom aan de Boulevard Raspail in Parijs in te richten, deze dient als voorbeeld voor de andere showrooms. Voor Artifort ontwierp hij onder andere de succesvolle Apollo, een stoel die refereert aan de ontwerpen van Pierre Paulin. Ook Boson, Looks en Lilla zijn van zijn hand. Diverse musea hebben stoelen van Norguet in hun collectie opgenomen.


Kijk voor meer informatie op: www.arrtifort.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist