Arco Tafels

Tre

Tre is een familie van speelse meubeltjes: overal inzetbaar als handig bijzettafeltje, alleen of als groep. Volgens de ontwerper zijn het echte domestic utensils, een stukje gereedschap voor de woonomgeving.
Deze nazaten van het eenvoudige boerenkrukje onderscheiden zich door een zeer sophisticated materiaalgebruik en zorgvuldige detaillering.
Het streven naar een zo efficiënt mogelijk houtgebruik was Trampedachs uitgangspunt voor dit ontwerp. Het tafeltje, dat wordt geleverd als flat pack, wordt geheel gemaakt van resthout uit de fabriek en past daardoor uitstekend in Arco's wens om duurzaamheid hoge prioriteit te geven.Zoals de naam Tre al aangeeft: het getal drie staat centraal bij dit ontwerp. Er zijn drie bladmaten (twee rond en één vierkant), drie hoogtes en drie verschillende materialen. Bovendien zijn de tafeltjes in bijna elke gewenste kleur leverbaar. Hierdoor zijn er talloze combinaties mogelijk en wordt een serie tafeltjes bij elkaar een boeiend op zichzelf staand geheel.

Jonas Trampedach is een jonge Deense ontwerper, die veel historische kennis opdeed tijdens zijn werk als internationaal antiekhandelaar. Hij volgde daarna een designopleiding in Kopenhagen en studeerde vorig jaar af aan het Royal College of Art in Londen. Daar deed hij zijn masterstudie bij Ron Arad aan de afdeling Design Products. De tafeltjes Tre maakten deel uit van zijn eindexamenwerk en Arco is de eerste officiële klant van zijn net opgezette designstudio in Kopenhagen. Naast meubels ontwierp Trampedach tot nu toe ook producten uit keramiek en verlichtingsobjecten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist