Ahrend kantoormeubelen

Philink


Tijdens de beurs Interieur 08 baarde Ahrend opzien met  p h i l i n k: een nieuwe duurzame tafel voor op kantoor en thuis, van de hand van de Belgische ontwerpers Jeroen Theuns en Caroline Voet.

Ahrend p h i l i n k  is een nieuw, doordacht tafelconcept dat individuele en gezamenlijke kantooractiviteiten stimuleert en faciliteert. De  p h i l i n k  tafel is namelijk ontworpen om geschakeld te worden. Cruciaal hierbij is de vorm van het blad: drie gelijke zijden en een hoek van 90 graden. Door gebruik te maken van de gulden snede (phi[1][1]) wordt een hoek van 60 graden gerealiseerd. Dit 'recept' maakt het mogelijk de tafel eenvoudig in vierkante, driehoekige en andere functionele opstellingen aan elkaar te ‘linken’. Dat kan in alle denkbare ruimten; vergaderruimte, executive office, landschapskantoor, kantine, bar, cafetaria of lounge. De constructie is robuust, licht, economisch en - door het zelfdragende blad uit duurzaam ontgonnen reuzenbamboe - ook ecologisch verantwoord.


Kijk voor meer informatie op: www.ahrend.com of www.philink.be of www.voet-theuns.be

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist