Stretch Top waterbedden

Fenix collectie

De FENIX Collectie is een collectie van complete waterbedden met elk een uitgesproken look. Deze collectie is enkel toegankelijk voor TTI partners. Ze situeert zich in het hogere middenklasse wat prijs betreft, maar biedt absolute topklasse op gebied van kwaliteit. FENIX bedden worden uiteraard steeds uitgerust met TTI's geavanceerde 4D Comfort Watermatras.Nieuwe materialen
Voor deze nieuwe collectie maken wij gebruik van materialen die we nog nooit in de productie van waterbedden gebruikt hebben. U kent waarschijnlijk reeds vele innovaties van TTI. Het rekpatroon in het matrasoppervlak en de kunststof profielrand in de matrashouder illustreren hoe je perfect techniek en comfort kunt combineren. In de nieuwe FENIX collectie wordt het gebruik van nieuwe materialen en technieken nu ook op de „LOOK" van het bed toegepast.

Gedurfde combinaties
De FENIX collectie valt op tussen alle andere waterbedden. Door gedurfde combinaties van kleuren, vormen en patronen is elk van de FENIX bedden een eye-catcher.In zeer verschillende stijlen vind je in de collectie aantrekkelijke waterbedden, die de nadruk leggen op de onbeperkte mogelijkheden binnen alle merken van TTI. De bedden in de collectie zijn speciaal ontworpen om er onmiddellijk onweerstaanbaar uit te zien.
Als klap op de vuurpijl zijn er enkele volledig nieuwe concepten uitgewerkt, waarbij de klassieke waterbedlook verdwijnt en opgenomen wordt in een nieuw type bed met een aparte, moderne uitstraling.

Het is overduidelijk dat een slaapsysteem, dat naast zijn overduidelijke technische kwaliteiten ook optisch kan overtuigen, vele mensen aanspreekt. Hiertoe heeft ons ontwikkelingsteam enkele unieke combinaties bedacht, die je voordien in de wereld van het slaapcomfort niet of nauwelijks tegenkwam.

Vele consumenten die voordien niet voor een waterbed zouden kiezen, kunnen met deze FENIX collectie wellicht toch overtuigd worden. Voor velen zal één van de voorgestelde modellen dicht bij hun droombed komen. En daar houdt het niet op, want de voorgestelde modellen kunnen tijdens de productie nog aangepast worden aan de specifieke wensen van de klant.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Waterbedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist