Vandyck Boxspring Collectie

puur, innovatief en van hoge kwaliteit

Bij de ontwikkeling van de geheel nieuwe collectie bedden heeft Vandyck haar kernwaarden hoog gehouden: de collectie moest puur, innovatief en van hoge kwaliteit zijn. Met deze belangrijke uitgangspunten is er een serie bedden ontwikkeld, die door de vele bijzondere eigenschappen uniek genoemd mag worden.

-Hygiënische en allergievrije bedsystemen met een ongekend slaapcomfort.
- Voorzien van praktische eigenschappen zoals wasbare stoffering, makkelijke in- en uitstap-hoogte van het bed en bijvoorbeeld een aanzienlijk groter slaapoppervlakte door een speciale  matrasconstructie.

Door bovengenoemde unieke factoren bent u verzekerd van een praktisch, fris, schoon en gezond slaapklimaat, voor een ongestoorde en ontspannen nachtrust. Daarbij zijn de bedden - ook kenmerkend voor Vandyck - overzichtelijk ingedeeld op comfort en prijs, zodat er altijd een bed te vinden is, passend bij uw individuele wensen.

Hygiënisch, allergievrij en wasbaar
De bijna honderdjarige geschiedenis van Vandyck wordt gekenmerkt door uitzonderlijke kwaliteitswaarborg en een accent op comfort-verhogende, hygiënische materialen. Bovendien vormen de wasbare stoffering en de optimale ventilatie een extra waarborg voor een gezonde slaapomgeving.

Praktische en esthetische eigenschappen
Al onze bedden zijn voorzien van unieke verstevigde matraszijkanten waardoor wegzakken in het matras word voorkomen tijdens het opstaan.Deze zogenaamde “kantstabiele” zijkanten bieden een groter en bijna naadloos slaapoppervlak bij een tweepersoonsbed met twee matrassen. Het slaapcomfort wordt bezegeld door een extra dik topmatras, gemaakt van materialen met een hoog ventilerende werking. Onze verstelbare bedden hebben de unieke eigenschap boxspring en matras te combineren. Hierdoor ontstaan er geen hinderlijke openingen tussen matras en box in verstelbare stand en er zijn geen matrashouders nodig aan het voeteneind om verschuiving van het matras te voorkomen.

100% Nederlands fabricaat en handgemaakt
Vandyck staat voor kwaliteit en dat houden we graag zo. Daarom worden onze bedden volledig met de hand vervaardigd en door mensenhanden én ogen gecontroleerd. Details worden altijd opgemerkt, gecorrigeerd of handmatig aangepast. Om onze kwaliteit onder controle te houden, hebben wij er dan ook bewust voor gekozen om de fabricage in Nederland te laten plaatsvinden.

Vandyck Basic Cosy
De gecombineerde box en matras van het model Cosy zijn voorzien van een afneembare hoes en elegante bedrok. Hierdoor oogt de Cosy als één geheel en dat geeft een fraai effect. De “geborgen” model-uitstraling en zorgvuldig gekozen stof en stofkleuren geven u de ruimte voor veel uitvoeringsvariaties. Deze basic combi-boxspring met matrastopper uit één stuk, zorgt voor een “cosy” slaapcomfort voor diegene die een wat steviger matras/ligplaats op prijs stelt.

Vandyck Basic Cocoon
Model Cocoon is voorzien van 4 rvs-hoekpootjes, wat een open en “zwevend” effect geeft. De 7 comfortzones en soepele schouderzone maakt dit model tot een plek om te genieten en heerlijk in te slapen. Het strakke uiterlijk word mede bepaald door de inventieve verwerking van twee combi-boxen te monteren in één bed frame, waardoor er geen extra ondersteunende middenpootjes nodig zijn. Door het aanbrengen van één grote stoffering om de twee combi-boxen ontstaat er qua uiterlijk en ligcomfort een volwaardig 2-persoonsbed. Deze slimme constructie zorg ervoor dat de Cocoon per ligplaats in de gewenste comfortklassen is samen te stellen. De opbouw van de Cocoon is uitermate geschikt voor als u een wat steviger slaapcomfort prefereert. Een hoogwaardige matrastopper zorgt voor een goed ventilerend eindresultaat van deze Cocoon.Vandyck Premium Intense
Model Intense is een pocketgeveerde combi-box afgewerkt met bedrok. Het model Intense is een 3-laags opgebouwd bed bestaande uit; 2 boxsprings, 2 matrassen en één topper. Matrassen zijn per ligplaats te leveren in de comfortklasse soepel, stevig of extra stevig. De Intense is voorzien van een luxe stoffen afwerking. De twee separate boxen zijn individueel gestoffeerd, tot in de perfectie gestikt en voorzien van elegante bedrok. Waardoor de modern/klassieke uitstraling word geaccentueerd. De thermisch dubbelgeharde pocketveren in het matras zijn afgedekt met een 3cm dikke latex laag. De matrastopper maakt de Intense compleet

Vandyck Premium Identity
Dit karaktervolle model is vervaardigd uit 2 boxen, 2 matrassen en één grote matrastopper. De twee boxen en matrassen worden door middel van één grote hoes aan het zicht onttrokken. Hierdoor ontstaat er optisch een super strak geheel in uitstraling én afwerking. Per ligplaats is de Identity te voorzien van een eigen gekozen comfortklasse. Het comfortniveau is zoals u zelf wenst, soepel, stevig of extra stevig. Het matras is voorzien van een comfortabele 7 comfortzone pocketvering interieur en van een middenzone van speciaal schuim, dat het middengedeelte van het lichaam iets hoger plaatst en zo optimaal ondersteunt en stabiliseert.

Vandyck Superior Welness vlak
Door het gebruik van “rijke” stof, luxe afwerking en perfect aangebrachte bedrok aan de onderzijde van dit model, oogt de Wellness weldadig. De 3-laags opbouw van de Wellness is optimaal ingezet voor uw lichaamsondersteuning en een uitermate hoog slaapcomfort. De dubbel geveerde pocketvering (600 veren per vierkante meter) in het matras geven een zo nauwkeuring mogelijke veerweg om het lichaam optimaal te ondersteunen. De Deluxe matrastopper is vervaardigd uit Pincore Talalay natuurlatex. Kenmerkend voor deze speciale latex is de extreem open celstructuur waardoor een zeer hoge ventilatie ontstaat. Handmatig aangebrachte interne klittenband-noppenbevestiging tussen vulling en hoes zorgen voor een perfect afgewerkte topper. Net als de stoffering om deze Wellness is ook de hoes van de matrastopper wasbaar.

Vandyck Superior Experience vlak
Superieur in vormgeving door zijn moderne look en zeer hoog afwerkingsniveau. Het strakke uiterlijk verbergt een dubbel pocket geveerde combi-box matras met 7 comfortzones, elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel zoveel als nodig is. Rondom de matrassen is een stabilisatiekader aangebracht tegen wegzakken op de rand. Hierdoor ontstaat er een effectief groter slaapoppervlak zonder hinderlijke ruimte tussen de twee matrassen. Het geheel word afgedekt met een zeer soepele en uitstekend ventilerende matrastopper uit één stuk, Deluxe genaamd. Het fraaie hoofdbord Signature maakt het bed compleet.

Vandyck Superior Welness duo elektrich verstelbaar
Slapen in deze elektrisch verstelbare Wellness is superieur. De 600 dubbel geveerde pocketveren die per vierkante meter zijn verwerkt in het matras geven u een ligcomfort gelijk aan de Wellness vlakke uitvoering. De Wellness duo is in meerdere unieke opstellingen verkrijgbaar. Eén deel vlak en één deel verstelbaar, of beide delen verstelbaar. Met de radiografische afstandsbediening komt met één druk op de knop het hoofd- en voeteind met knieknik in een vloeiende beweging omhoog. De matrastopper Deluxe, met aangebrachte “split” in het bovengedeelte, zorgt ervoor dat beide ligplaatsen individueel in hoogte verstelbaar zijn zonder “meetrekken” van de naastgelegen ligplaats. De elektrische verstelbare Wellness herbergt onder de klassieke belijning een uiterst modern en comfortabel boxspringbed van het hoogste niveau.

Door de extra aangebrachte ondersteuning aan de buitenzijde (kantstabiele zijkanten*) van de matrassen blijft het matras in vorm terwijl u in en uit het bed stapt. Wegzakken in het matras behoort hierdoor tot het verleden.

Vandyck Superior Experience duo elektrisch verstelbaar
Met het Experience bed geniet u niet alleen als u slaapt maar bij elke vorm van ontspanning. Door het inventief samenbrengen van boxspring en matras ontstaat er één geheel waardoor het matras naadloos meebeweegt en in elke verstelbare positie netjes op zijn plaats blijft. Dankzij de unieke veren en matrastopper Deluxe ervaart u een ongekend hoog ligcomfort met een zacht en bijna drukloze ondersteuning. Dit model is net zoals de elektrische verstelbare Wellness uitvoerbaar in de unieke samenstelling, één deel vlak en één deel verstelbaar, of beide delen verstelbaar. Met een druk op de knop van de afstandsbediening brengt u hoofd- of voeteneind traploos omhoog en uiteraard weer naar de vlakke basisstand. De splittopper Deluxe volgt probleemloos elke verstelbare stand.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist