Somnus Beds

Luxueuze, handgemaakte bedden

Somnus Beds is een traditioneel Engels beddenmerk dat zich heeft gespecialiseerd in luxueuze handgemaakte bedden, gemaakt van natuurlijke materialen. De geschiedenis van Somnus gaat terug naar 1840 en bestrijkt vijf familiegeneraties. Dit getuigt van jarenlange ervaring en opgebouwde expertise. Lammerts van Bueren mag zich met trots per november een van de exclusieve dealers van Somnus in Nederland noemen.

Somnus heeft product integriteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan om ‘s werelds beste slaapsystemen te maken. Het unieke aan Somnus bedden is het gebruik van de meest luxe en volledig natuurlijke materialen. Denk aan Egyptisch katoen, paardenhaar, mohair, kasjmier en Yorkshire Dales eco wol. De wol produceert Somnus volledig op haar eigen farm en op enkele exclusief geselecteerde Britse farms. Zodoende kan Somnus de beste en meest duurzame wol selecteren, gebaseerd op zachtheid, veerkracht en luchtdoorlatendheid.

Somnus heeft dankzij haar jarenlange ervaring een verentechnologie ontwikkeld en gepatenteerd. Ieder matras van Somnus bevat een hoge hoeveelheid veren om ondersteuning en comfort te bieden, misschien wel meer dan ieder ander bed op de wereld. De individuele pocketveren zijn gelaagd zodat er een systeem wordt gecreëerd dat uit meerdere niveaus bestaat. Daarbij is per matras de mogelijkheid om te kiezen voor een standaard ondersteuning of juist een stevigere.

Kijk voor meer informatie op https://www.lammertsvanbueren.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist