Sensostep boxspring van Boxspringfabriek

Comfort en verstelbaarheid

Er is steeds meer veranderd op het gebied van onze oudedagsvoorzieningen. Terwijl vroeger een plekje in een verzorgingshuis vanzelfsprekend was is dit tegenwoordig lang niet meer het geval. Een overbruggende uitkomst is de keuze om het leefcomfort thuis aan te passen aan het gewenste zorgniveau. Met een aangepaste thuissituatie streeft men veelal naar het zo lang mogelijk vasthouden aan de vertrouwde thuisomgeving. Met een aantal aanpassingen kan deze vertrouwde omgeving gecreëerd worden terwijl de nodige zorg ook kan worden verricht. De verstelbare Sensostep boxspring speelt hier op in door de benodigde comfort aan te bieden waardoor zorg ook bij u thuis kan worden verricht.Comfort en verzorging in huis halen
De Sensostep boxspring wordt gekenmerkt door verschillende verstelbare functies zoals een stabiele hoog-laag functie waarmee thuisverzorging een stuk makkelijker wordt. Naast de hoog-laag functie heeft de Sensostep boxspring een elektrische rug, en -voetverstelling. Deze functie maakt het mogelijk om het bed zowel aan het voeteneind als de rugzijde aan te passen aan uw gewenste voorkeur. Dankzij de Sensostep boxspring kan verzorging in uw slaapkamer worden uitgevoerd. Met de verstelbare functies kunnen verschillende zorgtaken simpel worden verricht. Daarnaast kan er genoten worden van een verhoogd comfortniveau met de verschillende relaxfuncties. Met de draadloze afstandsbediening zet u de boxspring in de superrelax fauteuil waardoor u een comfortabel en ontspannend gevoel heeft tijdens bijvoorbeeld het tv kijken of het lezen van een boek.

Voor elke situatie een geschikte uitvoering
De Sensostep boxspring is in verschillende varianten verkrijgbaar waardoor de multifunctionele boxspring geschikt is voor elke situatie. Naast de standaard uitvoering is de Sensostep boxspring ook beschikbaar in een traditionele versie met een houten ombouw en lattenbodem. Ten behoeve van een verbeterde veiligheid zijn beide varianten ook leverbaar met veilige zijhekjes. De hybride uitvoering is een tussen variant waarbij één kant uit de Sensostep boxspring bestaat en de andere kant uit een standaard boxspring. Tot slot is de Sensostep boxspring ook beschikbaar in een 1-persoons variant. Voor elke zorgsituatie is dan ook een passende variant beschikbaar.

Over Boxspringfabriek
Het vernieuwende concept van deze multifunctionele Sensostep boxspring met al haar kenmerken en uitgebreide opties is mogelijk geweest vanwege de handmatige productie in eigen fabriek. Boxspringfabriek heeft een eigen visie en stelt ambachtelijkheid en deskundigheid voorop. Ambachtelijkheid omdat alle boxsprings volledig met de hand gemaakt worden in onze traditionele boxspringfabriek. Vanaf de eerste lap stof tot aan de uiteindelijke opgeleverde boxspring. Het volledige proces wordt met de hand uitgevoerd. Deskundigheid dankzij onze jarenlange ervaring. Bovendien kennen we onze boxsprings door de eigen productie als geen ander. U kunt daardoor rekenen op volledig expertise. U heeft immers met de bron te maken. We willen zo dicht mogelijk bij onze klanten staan om specifieke wensen mogelijk te maken. Om écht naar u te kunnen luisteren als klant. Om een boxspring te kunnen leveren die naadloos aansluit op uw specifieke wensen. We leveren daarom rechtstreeks uit onze eigen Boxspringfabriek en we nodigen u met alle plezier uit om het productieproces volgen. Wanneer u een boxspring aanschaft wilt u kunnen genieten van een optimaal comfort en een product dat jarenlang meegaat. Bij ons krijgt u deze boxspring.

Kijk voor meer informatie op https://www.boxspringfabriek.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist