Sand boxspringcombinaties

Zichtbaar comfortverschil


‘Dat bed is hoog’ is een veel gehoorde kreet van mensen die voor het eerst een boxspringcombinatie van het merk Sand zien. Het nieuwe merk op het gebied van Scandinavisch slapen onderscheidt zich door een combinatie van uitzonderlijke hoogte en comfort, natuurlijke materialen en een landelijke uitstraling. Het natuurlijke karakter van de Sand bedden komt ook terug in de unieke, transparante Sand shops: naturel tinten, zachte materialen en lichte houtkleuren vormen de basis waarin iedereen zich prettig voelt.

 

Trends

In navolging op de populariteit van de boxspring heeft Scandinavisch slapen sinds 2005 een aanzienlijk marktaandeel veroverd op de Nederlandse markt. De vraag naar Scandinavisch slapen neemt nog altijd toe, Sand heeft een eigen plek verworven in dit segment door haar unieke uitstraling.

 

 

De laatste jaren hebben consumenten steeds meer een sterke voorkeur voor alles wat de natuur voortbrengt. Ze verkiezen natuurproducten boven het gebruik van synthetische materialen. In Sand producten worden alleen natuurlijke materialen gebruikt.

 

De meeste mensen leiden tegenwoordig een steeds drukker bestaan: het woord stress klinkt bijna iedereen bekend in de oren. Er komt hierdoor steeds meer behoefte aan volledige ontspanning, even tijd voor jezelf. Een verstelbaar bed van Sand met massagefunctie biedt hiervoor een zeer plezierige en relaxte oplossing.

 

Ook de vergrijzing van Nederland zet zich door. Niet alleen voor senioren betekent een hoog bed comfortabel in- en uitstappen. Dit voordeel geldt voor alle consumenten: We worden immers steeds langer! Nóg een voordeel voor lange mensen: Sand bedden zijn zonder meerprijs leverbaar in de lengtematen 210 en 220 cm.

 

Scandinavisch slapen speelt ook in op de trend naar gemak door gebruik te maken van het topdekmatras bovenop het gestoffeerde normale matras. Dit topdekmatras hoeft als enige opgemaakt te worden en kan ook moeiteloos buiten worden gelucht. Bovendien hoeft alleen het topdekmatras gedraaid en gekeerd te worden. Vergeleken met standaard (zware) matrassen is het topdekmatras dus ideaal in gebruik! Een bed van Sand inclusief topdek betekent ook de oplossing voor een ongewenste, meestal voelbare, naad in het midden tussen twee éénpersoonsmatrassen.

 

De naturel tinten van Sand laten zich goed combineren met allerlei soorten bedtextiel en aankleding van de slaapkamer.

 

Sand: het zichtbare (hoogte) comfortverschil:

Het Sand bed staat garant voor een perfecte ondersteuning met een heerlijk

zacht ligcomfort. De imposante hoogte wordt bereikt door de unieke toepassing van de dubbele vering in de boxspring en door de opbouw als driedelig slaapsysteem; inclusief de rijk gevulde topdekmatras. Op de boxspring wordt het gestoffeerde matras geplaatst en ten slotte het topdekmatras. 

 

Sand: natuurlijke materialen

Naast hoogte betekent Scandinavisch slapen voor Sand ook het gebruik van natuurlijke materialen als wol, katoen, paardenhaar en natuurlatex. De bekledingstof van het Sand matras en het topdekmatras is samengesteld uit katoen en Kashmir wol. Het exclusieve Kashmir geeft de Sand producten de aangename touch en een uitstekend slaapklimaat.

 

Paardenhaar wordt voornamelijk als vulling voor het topdekmatras gebruikt om het comfortabele nestgevoel te ervaren. Het is namelijk een zeer zacht en soepel materiaal, waardoor weinig tegendruk wordt gevoeld op spieren en gewrichten. Het materiaal vormt zich exact naar de vormen van het lichaam. Bovendien is elke paardenhaar hol, waardoor vocht en warmte snel kan worden afgevoerd.  

Sand combineert paardenhaar met zacht katoen en zuiver scheerwol. Net als paardenhaar nemen katoen en wol ook zeer makkelijk vocht op. Bovendien heeft wol de eigenschap warmte te isoleren tijdens koude nachten.

 

 

In de topdekmatrassen en in de matrassen van Sand wordt natuurlatex gebruikt. De basis van natuurlatex is rubbermelk uit de rubberboom “Hevea Brasiliënsis. Natuurlatex kenmerkt zich door een uitstekend warmte-isolerend vermogen. Daarnaast past natuurlatex zich voortreffelijk aan de vormen van uw lichaam aan dankzij de hoge elasticiteit. Het topdekmatras van natuurlatex onderscheidt zich door de blijvende veerkracht.

 

Sand: het ultieme verwenbed met massage

Zoals gezegd leiden de meeste Nederlanders tegenwoordig een druk bestaan: volle agenda’s en altijd rennen en vliegen. Het woord “stress” klinkt dan ook bijna iedereen bekend in de oren. Er komt hierdoor steeds meer behoefte aan volledige ontspanning en even tijd voor jezelf. Met het verstelbare Sand bed wordt de consument optimaal verwend: lekker lezen, gezellig samen ontbijten of heerlijk relaxen. Het Sand bed is dus meer dan slapen alleen. De ultieme ontspanning wordt helemaal bereikt door de inzet van de ingebouwde massage. Naast het makkelijk in slaap vallen ‘s avonds, werkt massage ook ontspannend als middagdutje, of bij het thuiskomen na een drukke dag. Massage heeft een gezonde werking op het hele gestel: is als balsem op gespannen zenuwen. Vanuit zitstand begint het bed te vibreren en te golven bij de onder- en bovenrug; de rug wordt zachtjes gemasseerd. Na 30 minuten wordt de massage uitgeschakeld en keert het bed via een druk op de knop terug in slaappositie. De ruggengraat wordt hierbij maximaal gestrekt en verkrampte spieren zijn weer helemaal ontspannen.

 

Sand: bijpassende accessoires

De accessoires van de Sand collectie zijn verder uitgebreid met een eiken white wash nachtkastje met een lade. Naast een massief eiken nachtkastje is er een hocker leverbaar van stof met bijpassende voetenbank. De accessoires op de hocker kunnen stevig blijven staan door te kiezen voor een glasplaatje. De bestaande voetenbank is nu leverbaar met klep om opbergruimte te creëren voor bijvoorbeeld kussens, dekens of dekbedovertrekken in op te ruimen.

 

Sand: garantie

Sand bedden staan garant voor een zorgvuldige afwerking, gemaakt door ervaren ambachtsmensen. Deze zekerheid en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen bieden de consument een comfortabel bed tot in lengte der jaren. Voor de matrassen geldt daarom een garantietermijn van 5 jaar aflopend en voor de vereninterieurs geldt maar liefst een garantie van 25 jaar op frame- en draadbreuk.


Kijk voor meer informatie op: www.sand.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist