Noteborn bedden

Vila en Resta

Noteborn maakt haar slaapkamercollectie compleet met de introductie van twee bedden: Vila en Resta. Beide bedden hebben het kenmerkende Noteborn-design en stellen klanten in staat om hun gehele slaapkamer in één samenhangende stijl in te richten. Vanzelfsprekend zijn de maatwerkmogelijkheden weer groot. Vila en Resta zijn vanaf vandaag leverbaar in alle interieurkleuren van Noteborn.Vila en Resta
Het bed Vila (Zweeds voor 'uitrusten') is een zwevend bed met een open onderkant, het bed Resta (Catalaans voor 'uitrusten') is een compact bed met een gesloten onderkant. We zetten de belangrijkste kenmerken voor u op een rij:

• De bedden zijn standaard leverbaar in drie hoogten (419 mm, 515 mm en 611 mm) en kunnen met of zonder hoofdeinde worden geleverd.
• Desgewenst is een uitvoering in een andere hoogte te realiseren en het hoofdeinde wordt altijd op maat gemaakt.
• Beide modellen zijn leverbaar als één- of tweepersoonsbed, in de gangbare maten van 90 cm tot 200 cm breed en 190 tot 220 cm lang.
• De bedden zijn voorzien van een verstelbare draagconstructie voor lattenbodems.Totaaloplossing in slaapkamerinterieur
Noteborn is bekend om haar inbouwoplossingen, inloopkasten en dressings, maar ontwikkelt zich steeds verder tot totaalinrichter. De introductie van Vila en Resta volgt op een groot aantal productontwikkelingen de afgelopen periode. De slaapkamercollectie van Noteborn omvat naast kasten inmiddels nachtkastjes, wandelementen, spiegels (Reflect) en eilanden (Move); allemaal samen of afzonderlijk door klanten naar eigen smaak uit te voeren. Maatwerk vooruit gedacht. Met Vila en Resta is de visie van Noteborn op de ultieme slaapkamer vervolmaakt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist