Hülsta slaapkamerprogramma’s

het bed als intelligente welness-oase

Eens thuis willen we GENIETEN in een gezellige, comfortabele en knusse leefomgeving. De slaapkamerprogramma's Mioletto, Ceposi, Lilac, Tamis Plus en de boxspring-range van hülsta komen volop tegemoet aan de wens van velen om de eigen woning te beschouwen als een rots in de branding, een eiland van rust waar het bed gepromoveerd wordt tot een wellness-oase.

Intelligente cocon
Het Mioletto-programma maakt van slapen een echte totaalbeleving. De bedden uit deze collectie dienen zich aan als intelligente, functionele en sfeervolle cocons. De dynamische vormgeving met afgerond voeteneinde en een aan beide zijden verbreed hoofdbord oogt bijzonder aantrekkelijk. Persoonlijke spulletjes kan je gemakkelijk kwijt in de lade-elementen. Grote kussens geven het bed een behaaglijke uitstraling. Wie het graag wat strakker wil, kan kiezen voor een elegant lederen hoofdbord. Een sierlijk LED-lampje met zwanenhals en tiptoets maakt lezen in bed tot een traktatie. Wanneer het niet gebruikt wordt, kan het onopvallend opgeborgen worden in het hoofdbord. Heel handig is ook de indirecte sfeerverlichting onder het bed die reageert op beweging.
Mioletto is bovendien in twee hoogten verkrijgbaar en kan optioneel van een verlengd met leder bekleed voeteneinde voorzien worden. Door solitaire meubelstukken oordeelkundig met elkaar te combineren, krijgt Mioletto inderdaad de allure van een wellness-oase. Zo bewijst het kastensysteem met draai- en schuifdeuren in een ietwat ruimer bemeten slaapkamer uitstekende diensten. Naast een Anticiperen op nieuwe trends en evoluties in het interieur- en woongebeuren is als het ware "aangeboren" bij de specialisten van hülsta die elk jaar opnieuw de talloze bestaande meubelprogramma's aanvullen, vernieuwen, maar ook totaal nieuwe collecties lanceren. Een veelomvattende en verantwoordelijke job die je alleen maar kan klaren mits je voldoende inzicht hebt in de gevoelswereld van de consument.
grote hoekkast als kleerkast is de apothekerskast een vondst van formaat: een gedroomde manier om schoenen of andere accessoires overzichtelijk op te bergen.
Zoals van hülsta verwacht mag worden, kan u voor de afwerking kiezen uit drie oppervlakken: noten, eiken gebeitst in modern antraciet en wit laqué. Lak en hout kunnen apart toegepast worden, maar ook op een spannende manier met elkaar gecombineerd worden.

 

Vakmanschap en uitgepuurde vormen
Met het Ceposi-slaapkamerprogramma wordt de hülsta-reputatie van vakmanschap en duurzame kwaliteit nog eens extra uitgelicht. Kenmerk bij uitstek van deze collectie is de heldere, rechtlijnige vormen die het karakter van het hout volop tot uiting laat komen. Ceposi is verkrijgbaar in 2 basisuitvoeringen, namelijk: natuurlijke structuur beuken en expressief wit laqué. Daarnaast zijn er nog 4 accent mogelijkheden: eiken antraciet, wit gelakt glas, antraciet gelakt glas en hoogglans wit.
De klant kan werkelijk alle kanten uit met combinaties van contrasterende materialen en kleuren en gebruik maken van handige vrijhangende planken, spiegels en omlijstingen om de gekozen samenstelling een zeer persoonlijke look te geven. Details zijn immers belangrijk. Ceposi laat toe om te spelen met donkere accenten die een geraffineerde uitwerking hebben op het geheel.
In combinatie met wit laqué komen de handgrepen en de omlijstingen van de kasten, de laden van de nachtkastjes, de commodes en de lederen applicaties van het hoofdbord van het bed extra tot hun recht . De onderlinge harmonie tussen de verhoudingen: daar draait het bij Ceposi allemaal om. Schoonheid en functionaliteit, comfort en huiselijkheid zijn in dit programma verenigd.

Luxueus slaapcomfort in hoogglanslak
Een statement dat echt opgaat voor de Lilac-collectie, dat op enkele jaren uitgegroeid is tot één van de lievelingen van het publiek dat hedendaagse vormgeving en luxe in levendige, hoogglanzende lakoppervlakken weet te waarderen. Ook in de diverse slaapkameruitvoeringen, compleet met kleerkasten, commodes en nachtkastjes is Lilac goed op weg om een designklassieker te worden.
Voor welke opstelling u ook kiest: het geheel blijft licht en luchtig, zonder aan gebruikscomfort in te boeten. De typische horizontale belijning van dit programma is te danken aan de vlakke elementen van 110 cm breed, die tot een totale breedte van maar liefst 330 cm aan elkaar kunnen geschakeld worden. De licht terugspringende sokkels geven Lilac een bijna zwevend karakter dat naadloos in een hedendaags interieur past.

Helemaal mooi wordt het als de gelakte hoogglanspanelen in de tinten wit, crème, zwart, groen, robijnrood en grijsbeige gecombineerd worden met glaspartijen en het warme bruinrood van Amerikaanse notenfineer voor het binnenwerk van kleerkasten met de allure van een vitrinekast.

Jong en functioneel design
Met een Tamis Plus -slaapkamer haalt u op en top functioneel design in huis. De vormgeving van de markante bedden oogt jong en dynamisch. De brede rand en het zorgvuldig afgewerkte hoofdbord van voorgevormd hout spreken tot de verbeelding van de designliefhebber. Creatief combineren zonder grenzen is ook nu weer de kern van de zaak: Zo gaat de uitvoering in eiken antraciet heel mooi samen met hoogglans frontdelen (wit laqué) en de glazen fronten van de schuifdeurkasten. Het resultaat is hoe dan ook een slaapkamer die meteen charmeert.

hülsta -boxspring geïntegreerd in slaapkamerprogramma's
Op de snel evoluerende markt van de slaapsystemen heeft hülsta in de niche van de hoogwaardige boxsprings met een eigen systeem zijn plaats opgeëist. De hülsta-boxspring is ontwikkeld als multifunctioneel slaapsysteem , dat als bed esthetisch heel mooi oogt, maar zich ook perfect laat integreren in verschillende slaapkamerprogramma's (CASAnotte en La Vela) en dat is een uniek gegeven in de meubelbranche.
De hülsta-boxspring heeft een hoogwaardige kern van pocketveren die in vijf zones is verdeeld.

De 5 zones in de pocketverenkern bieden een ergonomisch perfecte ondersteuning. De geïntegreerde elektromotoren zorgen er voor dat het systeem zich perfect aan het lichaam van de slaper aanpast. Dat betekent eindeloos relaxen in alle mogelijke houdingen. Twee motoren, gescheiden voor rug-, nek- en voeteneindsteun, volgen via 5 synchroon afgestemde scharnierpunten de contouren van het lichaam.
Ook de lendenstreek wordt op die manier ergonomisch ondersteund. Via een schuin ingesteld ruggedeelte ontspannen de spieren zich, terwijl een iets omhoog gezet voeteneind zorgt voor een mindere belasting van zowel hart, bloedsomloop, wervelkolom, hielen en knieën.

Samen met de hoogwaardige binnenveringsmatras Top Point 4000 vormt de hülsta-boxspring de ultieme combinatie die in lengte van jaren garant staat voor vijfsterrenslaapcomfort. Drie hardheidsgraden , ingedeeld volgens de Body Mass Index (BMI) maken van de Top Point 4000 een parel in zijn categorie. Goed om te weten is ook dat de hülsta-boxspring leverbaar is met gestoffeerde hoofdeinden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist