Hülsta boxspring

Now!

De slaapkamer individueel inrichten én gezond en ontspannen slapen? Dat kan nu met de nieuwe now! boxspring bedden. Hoofdbord en boxen zijn in 12 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar – van platweefsel in amandelwit tot rookkwarts of met een kunstleren bekleding van wit tot taupe. De nieuwe now! boxspring maakt elke droom op een relaxte manier werkelijkheid.


Op de hoogte
Hoogslaper of ‘uit-je-bed-glijder’? Voor iedereen is er wel een passende now! boxspring. De box wordt geleverd met poten in drie verschillende hoogten: van laag boven de grond tot 19 cm hoog. Bij deze laatste zijn de poten zodanig weggewerkt dat het net lijkt alsof het bed zweeft.

Gezond en ontspannen slapen
De boxspringbox met pocketvering wordt gecombineerd met pocketveringmatras of keerbaar koudschuimmatras die in twee hardheidsgraden wordt geleverd. Beide matrassen zijn voorzien van 7 verschillende zones waardoor gewrichten en de wervelkolom worden ontlast. Er is daarnaast ook een viscotopper beschikbaar. Relaxed wakker worden, wordt zo wel heel gemakkelijk.

Varianten voor alle smaken en interieurs
now! boxspring bedden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen - van 140 tot 200 cm breed en met een lengte van 200 of 220 cm.

Het hoofdbord is verkrijgbaar in twee verschillende designs: Bies of Kussen. Hoofdbord Bies heeft afgeronde hoeken en een biesomranding in dezelfde kleur als het hoofdbord. Bij het hoofdbord Kussen is de bies breder waardoor het op een groot kussen lijkt; de extra naad aan de voorkant geeft het hoofdbord zijn opbollende vorm.

Voor de bekleding van het nieuwe bed kan worden gekozen uit maar liefst zes stoffen (peper, rookkwarts, lichtgrijs, lei, zeegroen en amandelwit) en zes kleuren kunstleer (wit, beige, taupe, bruin, grijs en zwart). Het aangename kunstleer is makkelijk te reinigen, terwijl het weefsel van de stof is voorzien van extra vlekbescherming.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist