Goede nachtrust is goud waard

daarom slaapt Epke Zonderland op M Line!

Niet geheel toevallig vindt de huldiging van Epke Zonderland vandaag plaats in de stad Deventer. M Line is hoofdsponsor van Epke Zonderland en vanaf de oprichting van M Line in 2001, werden de eerste M Line matrassen geproduceerd in de stad Deventer.

Sinds zijn gouden oefening in London is het geen moment rustig meer geweest rondom Epke Zonderland. In London was Epke ‘hot’, maar in Nederland gaat de gekte onverminderd door. Na een geweldig onthaal in Den Bosch, volgde de Ridderzaal, een Golden Clinic op Papendal en een feestelijk onthaal in zijn woonplaats Heerenveen. Vandaag staat er nog een laatste huldiging op het programma in zijn geboortedorp Lemmer, maar voordat hij daar ten tonele verschijnt, genoot hij eerst nog van een ‘rustmoment’ In Deventer.

Het typeert Epke om zelfs in deze hectische week uitgebreid zijn belangrijke sponsors te bedanken voor hun steun en vertrouwen op weg naar London. Voor matrassen en slaapsystemen producent M Line kwam de Flying Dutchman speciaal naar Deventer om ruim honderd dealers en medewerkers te verrassen met een open verhaal over zijn gouden oefening en de weg hier naar toe. “Goede nachtrust is goud waard!”, vertelt Epke met een grote glimlach op zijn gezicht, om vervolgens uitgebreid met alle aanwezigen op de foto te gaan. M Line directeur Arjen Bergevoet is vooral trots: “Hier doe je het voor. Ook ons harde werken wordt door zo’n prestatie een beetje beloond, tenminste zo voelt dat wel”. Daarom had hij nog iets moois in petto voor Epke; een leven lang M Line producten. Dat voelde als een aangename verrassing in deze hectische, maar onvergetelijke week!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist