Yumeko beddengoed

100% ecologisch

Het nieuwe Nederlandse bedrijf Yumeko introduceert als eerste in Nederland een complete collectie ecologische slaapspullen. Dekbedden, kussens en bedlinnen: allemaal biologisch en fairtrade, geproduceerd van materialen van de allerhoogste kwaliteit.

Eerlijk en heerlijk
Alle Yumeko producten zijn gemaakt zonder schadelijke chemicaliën. Er worden alleen biologische en ook fairtrade materialen gebruikt. Dat is gezonder voor onszelf, onze kinderen en voor de wereld. Bovendien slaapt het veel lekkerder en gezonder, omdat biologische materialen erg zacht en schoon zijn.

De duurzame issues van beddengoed
Voor één katoenen eenpersoons dekbedovertrek wordt ruim één kilo chemicaliën gebruikt.

Veel slaapproducten zoals dekbedden, bedlinnen en kussens zijn gemaakt op een manier die slecht is voor mens, dier en milieu. Katoen staat synoniem voor grote hoeveelheden schadelijke chemicaliën, van het verbouwen tot het verwerken en verven. Kussens en dekbedden zijn vaak gevuld met synthetische materialen op oliebasis, die vervuilend en niet afbreekbaar zijn. En soms zijn ze gevuld met dons afkomstig van levend geplukte ganzen of van eenden uit de foie gras industrie. En daar slapen we elke nacht zo'n acht uur op of onder...

Collectie
Na meer dan een jaar zoeken over de hele wereld heeft Yumeko een complete collectie slaapspullen van de hoogste kwaliteit samengesteld. De collectie bestaat uit tijdloos bedlinnen van het zachtste, biologische katoen, een ruime keuze in dekbedden - van koele katoenen zomerdekbedden tot de warmste wollen en donzen winterdekbedden - en eco kussens in vele soorten en maten, van knuffelig zacht tot lekker stevig, gevuld met kapok, wol of dons.

Certificaten
De materialen zijn gecertificeerd door GOTS (milieu- en gezondheidsaspecten) en Fairtrade (sociale aspecten). De klanten van Yumeko hebben daardoor 100% zekerheid over de herkomst. Dat geldt ook voor de kapok en het dons van Nederlandse eenden. Maar daar bestaan simpelweg nog geen certificaten van, daar wordt aan gewerkt.

Yueko slaapt dus schoner en lekkerder. Letterlijk en figuurlijk. En omdat Yumeko voornamelijk online verkoopt, is het beddengoed bovendien niet duurder dan producten van vergelijkbare kwaliteit die niet eco zijn. Change the world sleeping. Dat is de droom van Yumeko.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist