Walra bed- en badtextiel

Nieuwe collecties

Walra®, het kwaliteitsmerk voor bed- en badtextiel, heeft zijn collecties vernieuwd. Nieuwe kleuren, nieuwe dessins en nieuwe artikelen geven nog meer mogelijkheden om de slaapkamer en badkamer om te toveren tot een luxe wellness-oord of een stijlvolle suite met hoteluitstraling.Twee uitgangspunten waren belangrijk bij de nieuwe ontwerpen van het bed- en badgoed van Walra: de collecties moesten van prima kwaliteit zijn en helemaal van nu. Dat is met de nieuwe dessins en producten in de Seasons, Hotel en Sports Collection goed gelukt.

Seasons Collection
De Seasons Collection is Walra's vertaling van de huidige trends. Frisse kleuren badgoed en hoeslakens; dekbedovertrekken en strandlakens in vrolijke streep- en bloemdessins. Deze collectie geeft een romantisch of juist hip en fris gevoel.

Hotel Collection
De Hotel Collection betekent luxe, luxe, luxe. Alle dessins zijn neutraal en chic en uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit katoen satijn of katoen perkal. Met luxe badgoed, badjassen, badslippers en mooi opgemaakte bedden creëer je het gevoel van een hotelsuite in je eigen huis. Nu de roomservice nog...

Sports Collection
Stijl en kwaliteit voor de liefhebber van stoer textiel. In deze collectie vind je de sportievere dessins, zoals grote ruiten, stoere teksten of subtiele Breton strepen. In dezelfde stijlen zijn er voor de echte sportievelingen strandlakens ontwikkeld die deze collectie helemaal afmaken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist