Vandyck bed- & badcollectie lente/zomer 2021

Een voorjaarsbries in bad- en slaapkamer

De lente-/zomercollectie van Vandyck brengt slaapkamers en badkamers in voorjaarssferen. Poederige tinten groen en warme kleuren komen samen in dessins vol fijne grafische lijnen en gestileerde tekeningen geïnspireerd op het plantenrijk. Uitbundig elegant beddengoed en badgoed is karakteristiek voor Vandyck. Het kleurenpalet van de collectie is tot in de kleinste details doorgevoerd en alle ontwerpen - van washed uni's tot kleurrijke patronen - zijn gemaakt om onderling te combineren. De collectie bedlinnen bestaat uit dekbedovertreksets, kussenslopen en spreien in katoenen, satijn en linnen. De badgoed collectie bevat handdoeken, zachte badmatten, badjassen en geprinte kimono's. 

In de lente-/zomercollectie 2021 combineert Vandyck lichte en aardse tinten als zacht munt en honinggeel, met warm champagne en steenroze. De dessins op het beddengoed en de kimono's lijken tuinen die net in bloei staan. Vol sierlijke takken, vlinders en ranken met fijne blaadjes. Ze doen denken aan de zon die door bladeren schijnt op een van de eerste warme lentedagen. Een hint Oosterse inspiratie is zichtbaar in de fijngetekende lijnen. Ook bevat de collectie beddengoed met zachte strepen, fijne ruitjes en geometrisch repeterende vormen als mediterrane tegels aan een muur. Vandyck kiest haar materialen zorgvuldig, van fijne katoenen en satijn met een hoge draaddichtheid tot zuiver linnen. Deze nieuwe collectie bedden- en badgoed zorgt voor een gevoel van luxe en weldaad in elk huis. Als een voorjaarsbries in je slaapkamer. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist