Vandyck bad- en bedcollectie

herfst/winter 2021

De Vandyck herfst/winter bed- en badcollectie doet verlangen naar koude dagen waarop je je terug kunt trekken in de warmte en comfort van je eigen huis. De collectie bestaat uit verschillende stoffen als linnen, zijdezachte katoenen, satijn en wafelkwaliteit. Naast bad- en beddengoed biedt de collectie bijpassende accessoires zoals bedspreien, plaids en kussenslopen. De luxe Pure lijn in de collectie heeft naast bedrukte satijnen, gewassen linnen uni's met een zachte kreuk. De Premium HOME lijn is gemaakt van zacht glanzend satijn 300 Count en uni's in de collectie zijn afgewerkt met pipings van nieuwe kwaliteiten zoals katoen-tencel. Alle items uit de herfst/winter bed- badcollectie zijn gemaakt om onderling met elkaar te combineren. De winterse Vandyck-collectie brengt comfort, fijne stofkwaliteiten en elegant design samen en brengt een gevoel van luxe en weldaad in huis.

Verduurzaming
Vandyck stelt hoge eisen aan de gebruikte grondstoffen en materialen in elke bedden- en badgoedcollectie. Ook kijkt het merk kritisch naar de manier waarop de producten worden vervaardigd. Het internationaal opererende familiebedrijf ontwikkelt zo op verantwoorde wijze haar collecties en draagt zo waar mogelijk bij aan de zorg voor mens, dier en milieu. Niet voor niets ondertekende Vandyck drie jaar geleden al het toonaangevende Convenant Duurzame Kleding en Textiel, dat zich tot doel heeft gesteld misstanden als uitbuiting, dierenleed of milieuschade tegen te gaan.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist