Texelwool zomerdekbed

licht en luchtig slapen


Tijdens zomerse nachten hebben we vaak te maken met zwoele temperaturen. Wat is het dan prettig om ’s avonds onder een licht en luchtig dekbed te kruipen. Wolspecialist TexelWool uit Oudeschild (Texel) introduceert een nieuw zomerdekbed. Een prachtig natuurproduct, verrijkt door Texelse zon, zee en wind! De wolvezels worden horizontaal en vertikaal verweven met speciale naalden. Dankzij deze nieuwe weeftechniek voelt het zomerdekbed extra licht en luchtig aan. Het zorgt tevens voor een ongekend zacht en luxueus slaapcomfort. Een spectaculaire verbetering ten opzichte van de oude generatie wollen dekbedden, die vaak als log en ‘zwaar’ ervaren wordt.

Voordelen

De voordelen van slapen onder wol zijn al lang bekend. Wol zorgt voor een optimale vochtregulatie, goede ventilatie en reguleert de temperatuur perfect. Door de luchtige opbouw van de gekroesde wolvezels is de ventilatie optimaal en heb je nauwelijks last van transpiratie. Energiek wakker worden dus! Het nieuwe zomerdekbed is voorzien van een zachte katoenen tijk met een vulling van 200 gram/m2 zuivere Texelse schapenwol.

Texelse schapenwol

Texel is de bakermat van het Texelse schaap. Het eiland telt maar liefst 16.000 stamboekschapen. Al eeuwenlang wordt dit schapenras op het eiland gefokt. De zon, zilte zeelucht en de wind hebben er vrij spel. Het geeft de Texelse schapenwol net dat beetje extra. Texelse schapenwol is daarmee de ideale basis voor een gezond en zacht slaapproduct. Alle op Texel geproduceerde schapenwol wordt in de nieuwe TexelWool fabriek in Oudeschild verwerkt. Het nieuwe TexelWool zomerdekbed draagt het Woolmark label, het ambachtelijk streekkeurmerk 'Echt Texels Product' alsmede het 'Waddengoud' label.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist