Texelwool wollen dekbedden

Warm, licht en luchtig


Het is winter en pittig koud. Wat is er prettiger om ’s avonds onder een comfortabel warm dekbed te kruipen. Wolspecialist TexelWool uit Oudeschild (Texel) introduceert een nieuwe generatie wollen dekbedden onder de naam “Waddenglorie”. Door gebruik te maken van een nieuw en uniek ‘vernadelingsproces’ van Texelse schapenwol, waarbij de wolvezels met speciale naalden horizontaal en verticaal verweven worden, voelt het zuiver wollen dekbed zeer licht en luchtig aan. Dat systeem zorgt tevens voor een ongekend zacht en luxueus slaapcomfort. Een spectaculaire verbetering ten opzichte van de oude generatie wollen dekbedden, die vaak als log en ‘zwaar’ ervaren wordt.

Waddenglorie

De voordelen van slapen onder wol zijn al lang bekend. Wol zorgt voor een optimale vochtregulatie, goede ventilatie en reguleert de temperatuur perfect. Daar ondervinden onder andere mensen met reumaklachten en gewrichtspijnen positieve effecten van. Door de luchtige opbouw van de gekroesde wolvezels heb je het meteen lekker warm en wordt ook kou op schouder en heupen voorkomen. Het nieuwe vierseizoenendekbed “Waddenglorie” is voorzien van een zacht satijnen tijk met een vulling van 100% zuivere lamswol. Het nieuwe dekbed bestaat uit een zomer- en winterdeel die met een rits aan elkaar te koppelen zijn.

Texelse schapenwol

Texel is de bakermat van het Texelse schaap. Het eiland telt maar liefst 16.000 stamboekschapen. Al eeuwenlang wordt dit schapenras op het eiland gefokt. De zon, zilte zeelucht en de wind hebben er vrij spel. Het geeft de Texelse schapenwol net dat beetje extra. Texelse schapenwol is daarmee de ideale basis voor een gezond en zacht slaapproduct. De nieuwe TexelWool dekbedden dragen het Woolmark label, het ambachtelijk streekkeurmerk 'Echt Texels Product' alsmede het 'Waddengoud' label.


Kijk voor meer informatie op: www.texelwool.nl 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist