Texelwool wasbaar dekbed

WashableWool

Het is najaar en het wordt weer kouder. Wat is er prettiger dan 's avonds onder een comfortabel dekbed kruipen? Maar wel een schoon dekbed, waaronder het niet tè warm of koud is en eentje die bescherming biedt tegen huisstofmijt en bacteriën. Daarom is het wel zo prettig en fris als het dekbed zo nu en dan in de eigen wasmachine kan! Het Nederlandse merk TexelWool uit Oudeschild (Texel) heeft vanaf september een nieuw zuiver wollen dekbed dat aan al deze eisen voldoet.

Schoon
Nieuw is dat de WashableWool dekbedden van TexelWool in de wasmachine op 60° gewassen kunnen worden. Wel zo schoon en makkelijk. En ideaal voor kinderen want die kunnen soms flinke vlekken maken. Bovendien zijn er geen extra kosten meer voor de stomerij. Dit dekbed is speciaal antibacterieel behandeld waardoor ook mensen met gevoelige huid of luchtwegen uitgerust wakker worden. De WashableWool dekbedden van TexelWool zijn in ruitmotief gestikt waardoor de wollen vulling tijdens het wassen niet kan verschuiven. Bovendien kan het dekbed ook in de droger! Verkrijgbaar in diverse maten vanaf 100 x 135 cm (kinderdekbed), verkoopadviesprijs vanaf 109 euro.

Texelse schapenwol
Texel is de bakermat van het Texelse schaap. Het eiland telt maar liefst 16.000 stamboekschapen. Al eeuwenlang wordt dit schapenras op het eiland gefokt. De zon, zilte zeelucht en de wind hebben er vrij spel. Het geeft de Texelse schapenwol net dat beetje extra en alle op het eiland geproduceerde wol wordt door TexelWool verwerkt in hun slaapcomfort producten. Texelse schapenwol is daarmee de ideale basis voor een gezond en zacht slaapproduct. De nieuwe TexelWool dekbedden dragen het Woolmark label, het ambachtelijk streekkeurmerk 'Echt Texels Product' alsmede het 'Waddengoud' label.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist