Texeler zomerdekbed

Multikeus

Tijdens zomerse nachten hebben we vaak te maken met zwoele temperaturen. Wat is het dan prettig om, na een dagje genieten in de zon, 's avonds onder een licht en luchtig dekbed te kruipen. Wolspecialist Texeler uit Oudeschild (Texel) introduceert een nieuw zomerdekbed. Een prachtig natuurproduct, verrijkt door Texelse zon, zee en wind!Zwoele nachten

Het nieuwe Multikeus zomerdekbed (200 gr/m2) van Texeler is voorzien van een zachte, perkal tijk met een vulling van 100% zuiver scheerwol. Bij zwoele zomernachten is het dekbed heerlijk koel omdat er een speciale weeftechniek is toegepast. Deze techniek versterkt de kroezing van wolvezels waardoor de ventilatie optimaal is. Het zorgt er tevens voor dat het dekbed zeer licht is. Voor de meest warme nachten is er ook een Multikeus hoogzomervariant (120 gr/m2). Kenmerkend voor de dekbedden van Texeler is het ongekend zachte en luxueuze slaapcomfort. Beide zomerdekbedden zijn door praktische drukknoppen te combineren met de overige Multikeus dekbedden van Texeler.

Voordelen
Texel is de bakermat van het Texelse schaap. De zon, zilte zeelucht en de wind hebben er vrij spel. Texelse schapenwol is daarmee de ideale basis voor een gezond en zacht slaapproduct. Alle op Texel geproduceerde schapenwol wordt in de nieuwe Texeler fabriek in Oudeschild verwerkt. De nieuwe zomer- en hoogzomerdekbedden van Texeler dragen het Woolmark label, het ambachtelijk streekkeurmerk 'Echt Texels Product' alsmede het 'Waddengoud' label.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist