Slabbinck Home creations

zomerlinnen

Met de nieuwe collecties van Slabbink Home Creations kan je niet anders dan goedgezind wakker worden. En de dag energiek starten. Want het zomerse bedlinnen straalt simpelweg met zijn frisse kleuren en opgewekte dessins. Op Maison&Objet worden de vrolijk geïnspireerde Multicola en Sabal in primeur voorgesteld.

Niets zo aanstekelijk als een goed humeur. De nieuwe collecties bedlinnen van het Belgische Slabbinck Home Creations zijn dan ook onweerstaanbaar: speels en charmant, fris en spontaan. Voor wie de dag graag goedgezind begint.

Ontwerpster Mirabel Slabbinck: "Een zomer zou eigenlijk altijd zonnig moeten zijn, vrolijk ook. Na lange donkere maanden van crisis en neerslachtigheid hunkert iedereen naar goed nieuws, naar een goed gevoel. Een beetje meer kleur en luchtige tekeningen zijn welkom. We hopen dat de twee nieuwe collecties, Multicola en Sabal, aanstekelijk zomers werken."Multicola, meesterlijke mozaïek
Multicola doet denken aan een kleurrijke mozaïekmuur, waar frisse en ingetogen kleuren elkaar afwisselen. De typische structuur komt terug op het sierkussen en het laken, terwijl de kussenslopen en het dekbedovertrek luchtiger zijn getekend, met blokjes speels verspreid. De kleuren van de blokjes, maximaal vijf verschillende tinten, zijn vrij te kiezen.Sabal, romantisch riet
Dat ook een rieten mand inspirerend kan zijn, bewijst het bedlinnen Sabal. Mirabel Slabbinck vertaalde het motief, waarbij twee verschillende tinten van hetzelfde riet in ruitvorm werden geweven, naar een eigentijdse tekening. Zo geeft het sierkussen de weving van het riet exact weer, terwijl de kussenslopen en het dekbedovertrek verrassen met een variatie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist