Slabbinck Home Creations

4 sterrenlinnen

Reizen is altijd leuk. Zeker naar het milde subtropische klimaat van Cannes, thuishaven van de internationale jetset. Het nieuwe luxehotel White Palm 1835, dat in maart dit jaar zijn deuren opende, vond in het Belgische designhuis Slabbinck Home Creations de ideale partner voor ‘4 sterrenlinnen'.

Al eeuwenlang oefent Cannes een magische aantrekkingskracht uit met zijn zacht mediterraan klimaat, zalige zandstranden en indrukwekkende jachthaven. Met een spectaculair panoramisch zicht op de baai is het nieuwe luxehotel White Palm alvast een ontspanningsoord bij uitstek.

Het 4 sterrenhotel trekt voluit de kaart van luxe en topkwaliteit, en dat weerspiegelt zich in de keuze voor exclusief bedlinnen. Slabbinck Home Creations staat dan ook bekend om zijn sobere en stijlvolle design, zijn onberispelijke kwaliteit en zijn niet-geëvenaarde comfort.

White Palm koos met de bedlinnencollectie Jaluk voor sobere elegantie. Jaluk straalt pure eenvoud uit en wordt afgewerkt met slechts een enkel kleurdetail, een lintje dat rondom tussen de boord gestikt wordt. Het lint komt zo 2 tot 3 mm uit de naad er zorgt voor een opvallend onopvallend detail. Voor- en achterkant kunnen in een verschillende kleur stof gekozen worden zodat het geheel dubbelzijdig wordt.

Uit de vele Jaluk-mogelijkheden - 6 verschillende stoffen, 43 kleuren, 61 verschillende kleuren lintjes - koos White Palm voor de witte satijnkatoen Pella met het zandkleurige, geribbelde lintje. De omgekeerde kleurencombinatie - een zandkleurige satijnkatoen met wit, geribbeld lintje - werd toegepast bij de 1.200 kimono's die Slabbinck aan het hotel leverde. Ook creëerde Slabbinck 1.600 handdoeken op maat, op een speciaal formaat geweven voor het nieuwste en meest luxueuze Thalasso Centrum aan de Côté d'Azur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist